«Εδώ δεν είναι βιβλιοθήκη…!!! – Πρόσκληση Εθελοντών»

«Εδώ δεν είναι βιβλιοθήκη…!!! – Πρόσκληση Εθελοντών»

«Εδώ δεν είναι βιβλιοθήκη…!!! – Πρόσκληση Εθελοντών»

Φέτος, με το κλείσιμο των σχολείων, οι Παιδικές Βιβλιοθήκες του Δ.Ο.Π.Α.Κ. Δήμου Καρδίτσας, σας θέλουν κοντά τους και σας προσκαλούν να ζήσετε ένα διαφορετικό, διασκεδαστικό, δημιουργικό και …γεμάτο πρωτότυπες δράσεις και ιδέες καλοκαίρι!!!

Από 15 Ιουνίου έως 10 Ιουλίου και από 24 Αυγούστου μέχρι 10 Σεπτεμβρίου οι Παιδικές Βιβλιοθήκες του Δ.Ο.Π.Α.Κ. Δήμου Καρδίτσας, σε συνεργασία με την Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος και την Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρία Future Library, με τη συμμετοχή μικρών και μεγάλων, διοργανώνουν την 4η Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης, Δημιουργικότητας και Καινοτομίας!!!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο ΙΚΕΑ Θεσσαλίας, στο διευθυντή Κύριο Γιώργο Παπαπασχάλη και στον Κύριο Σωκράτη Λεπενιώτη, που για 2η συνεχόμενη χρονιά, στηρίζουν τις δραστηριότητές μας, χορηγώντας μας απαραίτητα υλικά για την υλοποίηση των δράσεων!

Ελάτε λοιπόν να γίνετε εθελοντές στην Εκστρατεία μας!!!

Τίτλος της Φετινής Καλοκαιρινής Εκστρατείας «Εδώ δεν είναι βιβλιοθήκη…», είναι

όλοι οι κόσμοι που τα βιβλία μιας βιβλιοθήκης δημιουργούν, μετατρέποντας τον χώρο σε καράβι, διαστημόπλοιο, κουφάλα δέντρου…

Μαζί με τα παιδιά θα ταξιδέψουμε στον κόσμο της φαντασίας, της δημιουργίας, της διασκέδασης, του γέλιου, του παιχνιδιού, της εξερεύνησης, της μάθησης και των βιβλίων!!!

Σας περιμένουμε φέτος το καλοκαίρι να χαράξουμε νέες διαδρομές.

Να ζήσουμε μαζί καινούριες εμπειρίες, προσφέροντας στα παιδιά και στην κοινότητά μας το χρώμα που δυστυχώς λείπει από την σκληρή καθημερινότητά μας.

Ας κάνουμε λοιπόν τη Βιβλιοθήκη μας κάτι διαφορετικό: τρένο, φυτώριο, μηχανή του χρόνου και άλλα με την ανιδιοτελή προσφορά μας!!!

Όλες οι δεξιότητες είναι ευπρόσδεκτες, καθώς υπάρχουν πολλοί τομείς στους οποίους όλοι μπορούν να φανούν χρήσιμοι, ανάλογα με τις ανάγκες.

Δεν απαιτούνται ιδιαίτερες γνώσεις, απλά φέρτε μαζί σας την καλή σας διάθεση, το μεράκι της προσφοράς και την αγάπη σας για τα παιδιά.

Αιτήσεις εθελοντών μπορείτε να προμηθεύεστε από τις παιδικές βιβλιοθήκες του Δ.Ο.Π.Α.Κ. ή ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα του Δήμου Καρδίτσας και στο παρακάτω link: http://goo.gl/forms/ACz2Q7fH5m.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ζητήσετε από τον υπεύθυνο της Καλοκαιρινής Εκστρατείας Κύριο Θανάση Κουρόγλου στα τηλέφωνα: 2441071346 & 6978413464.

Τέλος σας ενημερώνουμε ότι θα δοθούν βεβαιώσεις από το Δ.Ο.Π.Α.Κ. στους εθελοντές, για τη συμμετοχή τους στις δράσεις της καλοκαιρινής εκστρατείας.

Παιδικές Βιβλιοθήκες (1)

Παιδικές Βιβλιοθήκες (2)

Παιδικές Βιβλιοθήκες (3)

Παιδικές Βιβλιοθήκες (4)

Παιδικές Βιβλιοθήκες (5)