Συμμετοχή του Π.Ο.Καρδιτσας σε αγώνα αντοχής δρόμου στην Πύλη

Συμμετοχή του Π.Ο.Καρδιτσας σε αγώνα αντοχής δρόμου στην Πύλη

Συμμετοχή του Π.Ο.Καρδιτσας σε αγώνα αντοχής δρόμου στην Πύλη

Ο Π.Ο.Καρδιτσας συμμετείχε σε αγώνα αντοχής δρόμου που διεξήχθηκε την Κυριακή 7 Ιουνίου στη Πύλη Τρικάλων.Με κύριο χαρακτηριστικό του αγώνα την έντονη και ασταμάτητη βροχόπτωση οι αθλητές μας έδωσαν τον καλυτερο τους εαυτό και κέρδισαν μια θέση στο βάθρο. Η εκκίνηση δόθηκε με τις κατηγορίες μίνι μικρά-μεγάλα αγόρια και κορίτσια.Ο Ντανοβασιλης Χρήστος κέρδισε την 2η θέση και το ασημένιο μετάλλιο στα μίνι μικρά,ο Θεος Δημήτριος την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο ενώ στην 6η θέση πλασαρίστηκε ο Αντωνίου Κων/νος και στην 10η θέση ο Ψηφης Αθανάσιος στα μίνι μεγάλα. Η συνέχεια δόθηκε στους παμπαίδες με τους αθλητές μας να τερματίζουν σε πολύ καλές θέσεις. Ο Φατολας Δημήτριος βρέθηκε στην 7η θέση ενώ στην 8η και 9η θέση τερμάτισαν οι Τσιρογιαννης Γεώργιος και Παπαλιτσας Βασίλειος αντίστοιχα.Τα κορίτσια του ομίλου μας δεν πτοήθηκαν απο την βροχή με αποτέλεσμα την Τσαβαλια Ζωη να ανεβαίνει στην 2η θέση και να κερδιζει το ασημένιο μετάλλιο και την Μαυρογιαννη Κων/να την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο.Τελευταία κατηγορία ήταν των παίδων με τον ανταγωνισμό και την βροχή να πρωταγωνιστούν καθ” όλης τη διαδρομής και οι αθλητές μας να «ανταμείβουν» την προσπαθεια τους με μια θέση στην τελική εξάδα. Ο Γατης Γεώργιος κέρδισε την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο και ο Ντανοβασιλης Κων/νος την 5η θέση.

10407164_821694714610952_6703749018108345325_n
Αναλυτικά αποτελέσματα:
Μίνι μικρά
Ντανοβασιλης Χρηστος-2η θέση (ασημένιο μετάλλιο)
Μίνι μεγάλα
Θεος Δημήτριος-3η θέση (χάλκινο μετάλλιο)
Αντωνίου Κων/νος-6η θέση
Ψηφης Αθανάσιος-10η θέση
Παμπαίδες
Φατολας Δημήτριος-7η θέση
Τσιρογιαννης Γεώργιος-8η θέση
Παπαλιτσας Βασίλειος-9η θέση
Παίδες
Γατης Γεώργιος-3η θέση (χάλκινο μετάλλιο)
Ντανοβασιλης Κων/νος-5η θέση
Κορασίδες
Τσαβαλια Ζωη-2η θέση (ασημένιο μετάλλιο)
Μαυρογιαννη Κων/να-3η θέση (χάλκινο μετάλλιο).
Ταυτόχρονα την Κυριακή 7 Ιουνίου 2015 με ιδιαίτερα αντίξοες καιρικές συνθήκες αγωνίστηκαν και οι ποδηλάτες μας που έλαβαν μέρος στον αγώνα «Ομφάλιος 2015″ στους Δελφούς, αποδεικνύοντας περίτρανα ότι ο βρεγμένος ποδηλάτης τη βροχή δε τη φοβάται….!!!

Παρότι το καλοκαίρι είναι προ των πυλών, οι καιρικές συνθήκες που συνάντησαν οι ποδηλάτες δεν συμβάδιζαν με την εποχή, χαμηλές θερμοκρασίες (μέχρι και 11 βαθμούς) καθώς και δυνατοί άνεμοι συνέθεταν το σκηνικό του καιρού, κάνοντας έτσι την προσπάθεια ακόμα πιο δύσκολη και τον άθλο ακόμα μεγαλύτερο.
Οι τέσσερις αθλητές μας που συνέθεταν την αποστολή πήραν εκκίνηση στις 10 το πρωί και λίγο πριν τις 3 το μεσημέρι τερμάτισαν.Συγκεκριμένα ο Παγανός Ευάγγελος τερμάτισε στην 20η θέση και ο Παγουρτζής Παναγιώτης στην 34η θέση ενώ λόγω των καιρικών συνθηκών εγκατέλειψαν οι αθλητές Κολοκύθας Θωμάς και Παγανός Κων/νος.

Το Δ.Σ. συγχαίρει τους αθλητές του ομίλου.