Νέα διοίκηση στον Α.Σ.Καρδίτσας

Νέα διοίκηση στον Α.Σ.Καρδίτσας

Νέα διοίκηση στον Α.Σ.Καρδίτσας

Συγκροτήθηκε σε σώμα το Διοικητικό Συμβούλιο που προέκυψε από τη Γενική Συνέλευση

Με ανανεωμένο διοικητικό σχήμα θα πορευθεί ο Α.Σ.Καρδίτσας για τη διετία 2015-2017. Στη Γενική Συνέλευση του σωματείου, που έγινε την Πέμπτη 11 Ιουνίου στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΕΒΕ Καρδίτσας, έγιναν ο διοικητικός και οικονομικός απολογισμός, αλλά και αρχαιρεσίες για την ανάδειξη των νέων συλλογικών οργάνων.

Διοικητικός και οικονομικός απολογισμός 2013-2015

Στη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης, εγκρίθηκαν ο διοικητικός και οικονομικός απολογισμός. Συγκεκριμένα, η απερχόμενη διοίκηση του σωματείου έκανε τον απολογισμό πεπραγμένων για τη διετία 2013-2015, στον οποίο τονίστηκαν μεταξύ άλλων:

«Η απερχόμενη διοίκηση του Α.Σ.Καρδίτσας, ολοκληρώνει τη διετή θητεία της στο Διοικητικό Συμβούλιο του Αθλητικού Συλλόγου Καρδίτσας και με τη σημερινή Γενική Συνέλευση, κλείνει ουσιαστικά τον κύκλο της. Το 2013, η διοίκηση του Α.Σ.Κ. ανανεώθηκε σημαντικά, με στόχο την πρόοδο και την ανάδειξη του μπάσκετ της Καρδίτσας.

Αυτά τα δυο χρόνια, το αγωνιστικό αποτέλεσμα της προσπάθειάς μας, μας δικαιώνει απόλυτα. Την περίοδο 2013-14 η ανδρική ομάδα κατάφερε να κάνει τη μεγάλη υπέρβαση, να κατακτήσει πρωτάθλημα και κύπελλο στη Θεσσαλία και να επιτύχει την άνοδο στη Γ’ Εθνική. Μετά από μια δεκαετία, η πόλη της Καρδίτσας απέκτησε εκπρόσωπο στις εθνικές κατηγορίες.

Την περίοδο 2014-15, η ανδρική ομάδα συμμετείχε στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, ένα πολύ δύσκολο, απαιτητικό και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Παρόλα αυτά, η ομάδα κατάφερε να εξασφαλίσει άνετα την παραμονή στην κατηγορία, τερμάτισε στην έβδομη θέση της κατάταξης ισόβαθμη με τη Μεταμόρφωση Βόλου και έδειξε πως έχει τα φόντα και το βεληνεκές, για να καθιερωθεί στις εθνικές κατηγορίες.

Τόσο οι επιτυχίες της χρονιάς 2013-14 όσο και της χρονιάς 2014-15 πιστώνονται στους πρωταγωνιστές μέσα στο γήπεδο, δηλαδή στους προπονητές και παίκτες. Όλοι τους υπερέβαλλαν εαυτούς, όλοι τους έβαλαν πρώτα απ’ όλα το καλό της ομάδας και είμαστε χαρούμενοι για τη συνεργασία μαζί τους. Το σημαντικότερο είναι πως στην επιτυχία αυτή, πρωταγωνιστές ήταν σχεδόν αποκλειστικά Καρδιτσιώτες παίκτες και προπονητές, καθώς πιστέψαμε στο τοπικό αθλητικό δυναμικό. Παράλληλα, μεγάλο μέρος των επιτυχιών ανήκει στους φιλάθλους της περιοχής μας, που στήριξαν την προσπάθεια αυτή και σε πολλά παιχνίδια το κλειστό γυμναστήριο της Καρδίτσας γέμισε και πάλι, θυμίζοντας άλλες εποχές. Επίσης, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τις επιχειρήσεις της Καρδίτσας που σε δύσκολες εποχές στάθηκαν στο πλευρό της ομάδας, τη στήριξαν υλικά και ηθικά και χωρίς τη βοήθειά τους δεν θα είχαμε καταφέρει πολλά.

Δυστυχώς όμως, δεν είχαμε συμπαράσταση από τους τοπικούς φορείς. Σε αυτά τα δυο χρόνια δεν είχαμε καμία βοήθεια και καμία διευκόλυνση από το σύνολο των τοπικών φορέων, παρά το γεγονός ότι απευθυνθήκαμε σε όλους. Εισπράξαμε μόνο αδιαφορία και ανεκπλήρωτες υποσχέσεις. Ειδικά για εμάς, που φέτος συμμετείχαμε σε εθνική κατηγορία, αυτή η πλήρης έλλειψη υποστήριξης δημιούργησε πολλά και ποικίλα προβλήματα.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία στη νέα διοίκηση και δηλώνουμε πως θα είμαστε παρόντες στο πλευρό του Α.Σ.Καρδίτσας».

Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου

Στη συνέχεια, πραγματοποιήθηκε η διαδικασία των αρχαιρεσιών για την ανάδειξη των νέων συλλογικών οργάνων του σωματείου. Από τις εκλογές, προέκυψε η νέα σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου και της Εξελεγκτικής Επιτροπής. Το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Σ.Καρδίτσας αποτελείται από πολλά νέα πρόσωπα, που στόχο έχουν να προσφέρουν στην ανάδειξη της δυναμικής του τοπικού μπάσκετ.

Την Κυριακή 14 Ιουνίου, έγινε η πρώτη συνεδρίαση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου και η συγκρότηση σε σώμα. Με ομόφωνη απόφαση, η σύνθεση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Α.Σ.Καρδίτσας είναι η εξής:

  • Πρόεδρος: Θωμάς Δεληγιάννης
  • Αντιπρόεδρος: Χρήστος Ζήσης
  • Γ.Γραμματέας: Γιώργος Χριστούλας
  • Ειδ.Γραμματέας: Αντώνης Μακρυνίκας
  • Ταμίας: Φάνης Καϊμακάμης
  • Γενικός Αρχηγός: Γιάννης Κατσαρός
  • Έφορος υλικού: Γιώργος Σπανός
  • Υπεύθυνος ακαδημιών: Λεωνίδας Ντανοβασίλης
  • Υπεύθυνος οργανωτικού: Γιάννης Ψημμένος
  • Υπεύθυνοι μάρκετινγκ: Λάμπρος Τσουράκης, Νίκος Ραχωβίτσας

Το νέο διοικητικό συμβούλιο του Α.Σ.Καρδίτσας, αναλαμβάνει τις τύχες του σωματείου για τη διετία 2015-2017. Στις αμέσως επόμενες ημέρες θα δημοσιοποιηθούν οι στόχοι αλλά και ο νέος τρόπος λειτουργίας και οργάνωσης του συλλόγου.

SHARE