Οι λαοί δεν εκβιάζονται – Η χώρα δεν πωλείται

Οι λαοί δεν εκβιάζονται – Η χώρα δεν πωλείται

Κάλεσμα ΜΕΤΑ ( Μέτωπο Ταξικής Ανατροπής) για τις συγκεντρώσεις που γίνονται σε όλη τη χώρα κατά των εκβιασμών των τοκογλύφων – δανειστών.

Οι λαοί δεν εκβιάζονται – Η χώρα δεν πωλείται

Η χώρα δεν πωλείται και ο λαός δεν τρομοκρατείται. Οι εργαζόμενοι, τα συνδικάτα, οι λαϊκές κοινωνικές οργανώσεις δεν μπορούν να παρακολουθούν παθητικά τις εξελίξεις. Οφείλουν να δώσουν τη σκληρή πολιτική μάχη τόσο για την ανατροπή των μνημονιακών πολιτικών της λιτότητας όσο και για την ικανοποίηση των λαϊκών αναγκών.

Οφείλουν να βγουν στους δρόμους και να απαντήσουν δυναμικά στους τοκογλύφους – δανειστές και στις απαιτήσεις τους να «προσκυνήσει» η χώρα, οι εργαζόμενοι, οι συνταξιούχοι, οι άνεργοι, η νεολαία, ο λαός απέναντι στις απάνθρωπες απαιτήσεις του κεφαλαίου, που θέλει την εφαρμογή των πολιτικών της λιτότητας, της ακραίας νεοφιλελεύθερης πολιτικής που σκοπό έχει την αύξηση της κερδοφορίας, πάνω από τους ανθρώπους, πάνω από τα εργασιακά δικαιώματα, πάνω από την ίδια τη Δημοκρατία.

Το ΜΕΤΑ καλεί όλους και όλες να δώσουν δυναμικό «παρών» στις συγκεντρώσεις που διοργανώνονται σε όλη τη χώρα κατά των τοκογλύφων δανειστών και των απαιτήσεων που θέλουν να επιβάλλουν στην εργατική τάξη, στο λαό.

Συμμετέχουμε δυναμικά και πρωτοστατούμε στην ταξική πάλη για την ανατροπή του κεφαλαίου και των μνημονιακών πολιτικών, που ακόμα και σήμερα επιχειρούν εκβιαστικά να περάσουν οι δανειστές – τοκογλύφοι.

Όλοι και όλες στην Κεντρική Πλατεία Καρδίτσας
Τετάρτη 17 Ιούνη, ώρα 19.30

Οι λαοί, οι εργαζόμενοι δεν πωλούνται.

Η χώρα, ο κόσμος της εργασίας
δεν χρωστούν και δεν εκβιάζονται.

Η Γραμματεία του ΜΕΤΑ νομού Καρδίτσας,
Καρδίτσα 16-06-15

SHARE