«Τέλος καλό όλα καλά»

«Τέλος καλό όλα καλά»

«Τέλος καλό όλα καλά»

Ανακοίνωση εξέδωσαν τα μέλη των Ultras-Gate3 εν όψει του φινάλε της σεζόν. Δείτε την ανακοίνωση:

Σαν οργανωμένο κομμάτι της ομάδας και πάντα υποστηρικτές της, θέλουμε να δώσουμε συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές, που αντέξανε τόση πίεση και τόσες κουβέντες μέσα και έξω από την ομάδα. Φέτος είχαμε τέσσερις αποχωρήσεις στην αρχή της χρονιάς που δεν έπρεπε να γίνουν, γιατί οι συγκεκριμένοι δεν άρμοζε να φύγουν έτσι από την Αναγέννηση. Όμως ήταν απόφαση της διοίκησης και του προπονητη, πράγμα το οποίο δεχτήκαμε χωρίς να προβάλλουμε αντιστάσεις, ώστε να μην δημιουργήσουμε πρόβλημα στην ομάδα στην οποία συνεισφέρουμε έμπρακτα.

Γυρίσαμε όλη την Ελλάδα. Εκεί που πήγαμε εμείς καμία άλλη ομάδα δεν είχε στήριξη από τον κόσμο της, γι΄αυτό δεν γουστάρουμε ειρωνεία και χειρονομίες κύριε Θεοδοσιάδη.

Φέτος η ομάδα πρέπει να οργανωθει σωστά και να σταματήσουν, η διοίκηση και όσοι στις νίκες το παίζουν διοίκηση ενώ στις ήττες λένε ότι δεν είναι, να βλέπουν παντου εχθρούς και φαντάσματα. Τέλος να βγούνε οι ποδοσφαιριστές να μιλήσουνε ή αλλιώς να μην ξανακλαφτούνε ποτέ.

Τις μεγάλες ομάδες δεν τις κάνουν οι κατηγορίες και οι νίκες, αλλά η φιλοσοφία και η οργάνωση.

Υ.Γ.1 Ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά του Αγροτικού Αστέρα που παίξανε στα ίσια, όπως επίσης και στους GREEN GETO που πηγαίνανε στις προπονήσεις και το ζητούσανε από τους παίκτες του Ευόσμου.

Υ.Γ.2 Φέτος το φιλικό ανάμεσα στους φιλάθλους και την ομάδα, που γίνεται για φιλανθρωπικό σκοπό κάθε χρόνο δεν θα γίνει γιατί απλά δεν ήμασταν οικογένεια.

Υ.Γ.3 ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΙ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ

SHARE