ΚΚΕ: Εκδηλώσεις για τα 70 χρόνια από τον θάνατο του Άρη Βελουχιώτη

ΚΚΕ: Εκδηλώσεις για τα 70 χρόνια από τον θάνατο του Άρη Βελουχιώτη

ΚΚΕ: Εκδηλώσεις για τα 70 χρόνια από τον θάνατο του Άρη Βελουχιώτη

Εκδηλώσεις ενόψει της συμπλήρωσης 70 χρόνων από το θάνατο του Άρη Βελουχιώτη, διοργανώνει η Κεντρική Επιτροπή του ΚΚΕ.

Όπως αναφέρει το Γραφείο Τύπου του ΚΚΕ, «την Παρασκευή 19 Ιουνίου στις 18.00 ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας θα παρευρεθεί στην εκδήλωση της ΤΟ Λαμίας στην πλ. Λαού της Λαμίας, γενέτειρας του Άρη Βελουχιώτη και θα καταθέσει στεφάνι στο άγαλμά του.

»Στις 20.30 στην πλατεία Ρήγα Φερραίου στα Τρίκαλα ο Δημήτρης Κουτσούμπας θα παρευρεθεί στην εκδήλωση τοποθέτησης πλάκας στους φανοστάτες, το σημείο που κρέμασαν τα κεφάλια των συντρόφων μας και θα καταθέσει στεφάνι στο μνημείο των 5 εκτελεσθέντων ΕΠΟΝιτών. Στις 21.30 θα μιλήσει στη συνεστίαση της Τ.Ο Τρικάλων στο κέντρο «Θράκα» στα Μ. Καλύβια.

»Το Σάββατο 20 Ιουνίου και ώρα 20.00 ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας θα μιλήσει σε εκδήλωση για τον Άρη Βελουχιώτη, στην πλατεία Σκουφά, στην πόλη της Άρτας.

»Την Κυριακή 21 Ιουνίου, στις 9.30 το πρωί, στις Μελάτες Άρτας, ο Δημήτρης Κουτσούμπας θα καταθέσει στεφάνι στο μνημείο των μαχητών του ΔΣΕ στις Μελάτες και στις 11.30 το πρωί, στη Μεσούντα Άρτας, θα καταθέσει στεφάνι στο μνημείο του Άρη. Θα ακολουθήσει σύντομο αφιέρωμα στον Καπετάνιο του ΕΛΑΣ».

ΠΗΓΗert.gr
SHARE