Πολλά νεύρα και επεισόδιο με τη Β. Σταμάτη

Πολλά νεύρα και επεισόδιο με τη Β. Σταμάτη

«Οχι» για έκτη φορά άκουσε από τη Δικαιοσύνη η Βίκυ Σταμάτη στο αίτημά της να αφεθεί ελεύθερη, απόφαση που προκάλεσε τον έντονο εκνευρισμό της. Με απόφασή του, το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων, ενώπιον του οποίου εκδικάζεται σε δεύτερο βαθμό η υπόθεση των παράνομων αμοιβών του Ακη Τσοχατζόπουλου για εξοπλιστικά προγράμματα, απέρριψε την αίτηση αναστολής εκτέλεσης της ποινής της που υπέβαλε η κ. Σταμάτη, επικαλούμενη την κατάσταση της υγείας της και την ανάγκη του ανήλικου παιδιού της να έχει κοντά του τη μητέρα του. Η κ. Σταμάτη, όταν άκουσε την ετυμηγορία στην αίτηση αποφυλάκισής της, μίλησε για «εκδικητικότητα του δικαστηρίου», ενώ υπέβαλε αίτημα εξαίρεσης των δικαστών, θεωρώντας πως μεροληπτούν σε βάρος της. Χωρίς να μπορεί να συγκρατήσει τον εκνευρισμό της, άρχισε να φωνάζει στο δικαστήριο: «Ντροπή σας. Ανοίξατε δύο τάφους σήμερα».

Στη δίκη, πάντως, η κ. Σταμάτη παρ” ολίγον να έρθει στα χέρια με την πρώην σύζυγο του Ν. Ζήγρα, όταν η μάρτυρας υποστήριξε πως η σύζυγος του κ. Τσοχατζόπουλου «ζούσε μια ζωή πλουσιοπάροχη». Μάλιστα, η κ. Λεοντοπούλου αφηγήθηκε ένα περιστατικό: «Ημασταν σε ένα εστιατόριο στη Βιέννη και εκεί είχαν κάτι ποτήρια που στέκονται πλαγίως. Είπα εγώ ότι με εκνευρίζουν γιατί έβλεπα ότι το νερό θα χυθεί. Τότε, ο κ. Τσοχατζόπουλος είπε «Βίκυ μου, έχουμε κι εμείς τέτοια». Και τότε εκείνη του απάντησε: «Μα, αγάπη μου, τα δικά μας είναι Μπακαρά»».

Η κ. Λεοντοπούλου συνέχισε λέγοντας για τη Βίκυ Σταμάτη πως είχε χαστουκίσει μια Φιλιππινέζα υπηρέτριά της, την οποία η ίδια είχε κρύψει στο σπίτι της. «Της είχε πάρει και το διαβατήριο», είπε.

ΠΗΓΗimerisia.gr
SHARE