Παγώνουν τα εργοτάξια του Ε65

Παγώνουν τα εργοτάξια του Ε65

«Ο Ε65 αποτελεί κεντρικό αναπτυξιακό οδικό άξονα της Στερεάς Ελλάδας, Θεσσαλίας και Δυτικής Μακεδονίας»

Παγώνουν τα εργοτάξια του Ε65

Παγώνουν σιγά-σιγά τα εργοτάξια στον Ε65. Σύμφωνα με πληροφορίες από την κοινοπραξία στο ypodomes.com οι εργασίες είναι κάθε μέρα και λιγότερες και όπως όλα δείχνουν σε μερικές μέρες το έργο θα παγώσει συνολικά.

Ο λόγος δεν είναι άλλο από το χρηματοδοτικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει συνολικά η χώρα και κατ`επέκταση τα έργα.

Την ίδια ώρα ο βουλευτής και Τομεάρχης Υποδομών της ΝΔ Λευτέρης Αυγενάκης, επισκεπτόμενος το εργοτάξιο της Καρδίτσας δεν παρέλειψε να κατηγορήσει το Υπουργείο Υποδομών για τις καθυστερήσεις αλλά και για την άγνωστη τύχη των τμημάτων Λαμία-Ξυνιάδα και Τρίκαλα-Εγνατία.

Όπως είπε: «Πρόσφατα η κοινοπραξία «Κεντρική Οδός», που έχει αναλάβει μέσω σύμβασης παραχώρησης την κατασκευή και διαχείριση του άξονα Ε65, κατέθεσε αίτημα παράτασης ενός έτους του χρονοδιαγράμματος παράδοσης για τον άξονα Ξυνιάδας – Τρικάλων, ήτοι τέλος του 2016.

Την ίδια στιγμή, η Κυβέρνηση επιβαρύνει το κλίμα με την άτυπη στάση πληρωμών στην οποία έχει προχωρήσει από τον Φεβρουάριο, στους τέσσερις παραχωρημένους οδικούς άξονες της χώρας.

Και βέβαια η δημιουργική ασάφεια του «κρυμμένου» πίσω από το γραφείο του, Αν/τη Υπουργού συνεχίζεται, καθώς δεν έχει αποφασίσει τι θα γίνει με το τμήμα Λαμία – Ξυνιάδα και το τμήμα που θα συνδέει τα Τρίκαλα με την Εγνατία Οδό, τα οποία μεταθέτει ασαφώς στο μέλλον.

Ως Νέα Δημοκρατία θα καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να ολοκληρωθεί και να παραδοθεί πλήρες το έργο, διότι αποτελεί έργο κεντρικό αναπτυξιακό οδικό άξονα της Στερεάς Ελλάδας, Θεσσαλίας και Δυτικής Μακεδονίας».

ΠΗΓΗypodomes.com
SHARE