Το έργο συντήρησης και βελτίωσης της οδού Γραμματικού – Λεοντάρι επισκέφθηκε ο...

Το έργο συντήρησης και βελτίωσης της οδού Γραμματικού – Λεοντάρι επισκέφθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης

Το έργο συντήρησης και βελτίωσης της οδού Γραμματικού – Λεοντάρι επισκέφθηκε ο  Αντιπεριφερειάρχης

Το έργο της συντήρησης της οδού Γραμματικό – Λεοντάρι επισκέφθηκε ο αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσας Βασίλης Τσιάκος. Ο Αντιπεριφερειάρχης ενημερώθηκε από τον ανάδοχο για το έργο και την εξέλιξη του. Σύμφωνα με την αρχική μελέτη το έργο προέβλεπε την συντήρηση και την βελτίωση του οδοστρώματος στον εν λόγω οδικό άξονα από τη διασταύρωση τη Ε.Ο. Καρδίτσας – Αθήνας έως την είσοδο της Τ.Κ. Γραμματικού, ώστε να καταστεί ασφαλέστερη και ανετότερη η διέλευση των εποχούμενων. Το έργο είχε προϋπολογισμό 120.000 ευρώ.

Ο αντιπεριφερειάρχης με αφορμή την ολοκλήρωση του έργου υπογράμμισε πως είναι στις προτεραιότητες της Αιρετής Περιφέρειας, η βελτίωση και η συντήρηση του οδικού δικτύου της Θεσσαλίας, με στόχο να βελτιωθεί η οδική ασφάλεια. «Ασφαλέστερο οδικό δίκτυο σημαίνει ασφαλέστερες μετακινήσεις και μείωση του κινδύνου τροχαίων ατυχημάτων» δήλωσε ο αντιπεριφερειάρχης, ο οποίος πρόσθεσε πως η βελτίωση των συνθηκών ασφάλειας στις μετακινήσεις των πολιτών, είναι κυρίαρχο μέλημα και του περιφερειάρχη κ. Αγοραστού. «Ο κ. Αγοραστός δείχνει προσωπικό ενδιαφέρον για τα θέματα οδικής ασφάλειας στηρίζοντας κάθε προσπάθεια που κινείται στην κατεύθυνση αυτή. Ταυτόχρονα επιδεικνύει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την καλύτερη οδική εξυπηρέτηση των κατοίκων της Περιφέρειας. Για αυτό εξαντλεί τα οικονομικά περιθώρια που υπάρχουν για αντίστοιχα έργα» τόνισε ο Αντιπεριφερειάρχης.

Τέλος ο αντιπεριφερειάρχης υπογράμμισε πως αντίστοιχες παρεμβάσεις συντήρησης και βελτίωσης του οδικού δικτύου πραγματοποιούνται και σε άλλα σημεία του Νομού.

SHARE