Θρίλερ στην Αμαλιάδα: Η λογομαχία κατέληξε σε φονικό με θύμα μία 28χρονη

Θρίλερ στην Αμαλιάδα: Η λογομαχία κατέληξε σε φονικό με θύμα μία 28χρονη

Θρίλερ στην Αμαλιάδα: Η λογομαχία κατέληξε σε φονικό με θύμα μία 28χρονη

Σε φόνο, με θύμα μια 28χρονη, κατέληξε η έντονη λογομαχία που είχαν το απόγευμα τέσσερα στην περιοχή Τσιχλέικα, Αμαλιάδας.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, ένας 51χρονος και ο 28χρονος γιός του, πήγαν στην περιοχή Τσιχλέικα, όπου συνάντησαν την 28χρονη και τον 31χρονο σύζυγό της. Ακολούθησε λογομαχία μεταξύ των τεσσάρων ατόμων και κάποια στιγμή, ένας από τους δύο άνδρες που πήγαν στα Τσιχλέικα, έβγαλε όπλο και πυροβόλησε εναντίον του 31χρονου και της συζύγου της. Η γυναίκα τραυματίστηκε σοβαρά και διακομίσθηκε στο νοσοκομείο του Πύργου, όπου έπειτα από λίγη ώρα εξέπνευσε. Ο σύζυγός της διακομίσθηκε στο νοσοκομείο Αμαλιάδας, όπου νοσηλεύεται τραυματισμένος. Αμέσως μετά τους πυροβολισμούς, ακολούθησε κινητοποίηση της Αστυνομίας και έπειτα από λίγη ώρα συνελήφθησαν 51χρονος και ο 28χρονος, οι οποίοι κρατούνται και ανακρίνονται στο τμήμα Ασφαλείας Αμαλιάδας.

Οι αστυνομικοί πάντως συνέλαβαν και τρίτο άτομο, που φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση του φόνου της 28χρονης και στον τραυματισμό του 31χρονου συζύγου της.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο συλληφθείς είχε πάρει το όπλο με το οποίο πυροβολήθηκε το ανδρόγυνο και το είχε θάψει σε περιοχή, περίπου 500 μέτρα πιο μακριά από το σημείο που έγινε το φονικό.

Ο συλληφθείς κρατείται στο τμήμα Ασφαλείας Αμαλιάδας.