Δήμος Λίμνης Πλαστήρα: Τακτική και Κατ΄επείγουσα Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου

Δήμος Λίμνης Πλαστήρα: Τακτική και Κατ΄επείγουσα Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου

Δήμος Λίμνης Πλαστήρα: Τακτική και Κατ΄επείγουσα Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
Σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 67 και 69 του ν.3852/2010 σας καλούμε να προσέλθετε στο Δημαρχείο του Δήμου σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, την 29η Ιουνίου 2015, ημέρα Δευτέρα και ώρα 19:00 με θέματα ημερήσιας διάταξης τα παρακάτω:

1. Συζήτηση και λήψη σχετικά με τα αποθεματικά του Δήμου (Εισηγητής: Δήμαρχος)
2. Αναμόρφωση προϋπολογισμού έτους 2015. (Εισηγητής: κ. Γεώργιος Σακελλαρίου, Αντιδήμαρχος)
3. Συζήτηση και λήψη απόφασης για την τροποποίηση της 23/2015 απόφασης Δ.Σ. (Εισηγητής: Σακελλαρίου Γεώργιος, Αντιδήμαρχος)
4. Συζήτηση και λήψη απόφασης για έγκριση κανονισμού άρδευσης του Δήμου (Εισηγητής: κ. Μπουραζάς Πέτρος, Αντιδήμαρχος)
5. Συζήτηση και λήψη απόφασης για την εκμίσθωση συστάδας για απόληψη καυσοξύλων από το διακατεχόμενο δάσος Τ.Κ. Λαμπερού (Εισηγητής: κ. Μπουραζάς Πέτρος, Αντιδήμαρχος)
6. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με τη διαχείριση καυσοξύλων ατομικών αναγκών του κατοίκου του Δήμου (Εισηγητής: κ. Μπουραζάς Πέτρος, Αντιδήμαρχος)
7. Συζήτηση και λήψη απόφασης για έγκριση της μελέτης «Εσωτερική οδοποιία Λαμπερού» και καθορισμό του τρόπου εκτέλεσης του έργου (Εισηγητής: κ. Αυγέρος Γεώργιος, Προϊστάμενος Τεχνικής Υπηρεσίας)
8. Συζήτηση και λήψη απόφασης για έγκριση της μελέτης «Συντήρηση οδικού δικτύου προς Ιερά Μονή Πελεκητής Καρίτσας» και καθορισμό του τρόπου εκτέλεσης του έργου (Εισηγητής: κ. Αυγέρος Γεώργιος, Προϊστάμενος Τεχνικής Υπηρεσίας)
9. Συζήτηση και λήψη απόφασης για έγκριση πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής του έργου «Οδοποιία Λαμπερού» (Α.Μ.14/2013) (Εισηγητής κ. Αυγέρος Γεώργιος, Προϊστάμενος Τεχνικής Υπηρεσίας )
10. Συζήτηση και λήψη απόφασης για έγκριση 2ης παράτασης προθεσμίας του έργου «Βελτίωση-εκσυγχρονισμός επαρχιακών-δημοτικών οδών μεταξύ των Τ.Κ. του Δήμου» (Εισηγητής: κ. Αυγέρος Γεώργιος, Προϊστάμενος Τεχνικής Υπηρεσίας )
11. Συζήτηση και λήψη απόφασης για έγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής παραλαβής του έργου «Περιβαλλοντικές παρεμβάσεις οικιστικών κέντρων Δήμου Λίμνης Πλαστήρα» (Εισηγητής: κ. Αυγέρος Γεώργιος, Προϊστάμενος Τεχνικής Υπηρεσίας )
12. Συζήτηση και λήψη απόφασης για έγκριση επειγουσών πρόσθετων εργασιών του έργου «Κατασκευή αποχέτευσης ακαθάρτων εννέα οικισμών εντός λεκάνης απορροής λίμνης Ν. Πλαστήρα» (Εισηγητής: κ. Αυγέρος Γεώργιος, Προϊστάμενος Τεχνικής Υπηρεσίας )
13. Συζήτηση και λήψη απόφασης για έγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου «Αντικατολισθητική προστασία Νεοχωρίου» Εισηγητής: κ. Αυγέρος Γεώργιος, Προϊστάμενος Τεχνικής Υπηρεσίας )
14. Συζήτηση και λήψη απόφασης για την επανοριοθέτηση οικισμού Καλυβίων Πεζούλας (Εισηγητής: κ. Αυγέρος Γεώργιος, Προϊστάμενος Τεχνικής Υπηρεσίας)
15. Συζήτηση και λήψη απόφασης για έγκριση δαπανών της συνδιοργάνωσης του Xterra Greece 2015. (Εισηγητής: κ. Γώγουλος Γεώργιος, Αντιδήμαρχος)
16. Συζήτηση και λήψη απόφασης για έγκριση της προμήθειας «Προμήθεια Μεταλλικών Ποτίστρων» και καθορισμός τρόπου εκτέλεσης και επιτροπής παραλαβής. (Εισηγητής: κ. Πρόεδρος)
17. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με έξοδα κίνησης υπαλλήλων (Εισηγητής: κ. Σακελλαρίου Γεώργιος, Αντιδήμαρχος)
18. Συζήτηση και λήψη απόφασης για τη χορήγηση άδειας μουσικής στο κατάστημα «Παραδοσιακό Καφενείο» της Ζευγαρά Γεωργίας-Χαρίκλειας του Κωνσταντίνου στην Τ.Κ. Πεζούλας (Εισηγητής: Γώγουλος Γεώργιος, Αντιδήμαρχος)
19. Συζήτηση και λήψη απόφασης για τη χορήγηση άδειας μουσικής στο κατάστημα «Καφέ-Ψητοπωλείο-Ψαροταβέρνα» του Μίσσα Ιωάννη του Δαμιανού στον οικισμό Αγία Μαρίνα της Τ.Κ. Καρίτσας Δολόπων. (Εισηγητής: Γώγουλος Γεώργιος, Αντιδήμαρχος)
20. Συζήτηση και λήψη απόφασης για προέγκριση ίδρυσης καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος «Παραδοσιακό καφενείο-Ψησταριά» της Χρυσικού Ελένης του Νικολάου στην Τ.Κ. Καρβασαρά. (Εισηγητής: Γώγουλος Γεώργιος, Αντιδήμαρχος)
21. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με αίτηση του Συλλόγου Καριτσιωτών «Η Παναγία Πελεκητή»
22. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά μα αίτηση κατοίκων Μοσχάτου (Εισηγητής: Πρόεδρος)
23. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με αίτηση κατοίκων Μορφοβουνίου (Εισηγητής: Πρόεδρος)
24. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με την υπόθεση Ζέρβα Χαράλαμπου του Αποστόλου. (Εισηγητής: Σακελλαρίου Γεώργιος)
25. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με την υπόθεση Κουνατίδου Μαρίας. (Εισηγητής: Σακελλαρίου Γεώργιος)
26. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με αίτηση Τουλιά Ηλία του Ανδρέα (Εισηγητής: Πρόεδρος)
27. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με αίτηση Κρομμύδα Αντώνιου του Θωμά (Εισηγητής: Πρόεδρος)
28. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με αίτηση Θέου Βασίλειου του Παντελή (Εισηγητής: Πρόεδρος)
29. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με αίτηση Κουτρουλιά Βασίλειου του Μιχαήλ (Εισηγητής: Πρόεδρος)
30. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με αίτηση Μορέλλα Βάιου του Κωνσταντίνου (Εισηγητής: Πρόεδρος)
31. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με αίτηση Μπούρη Χρήστου του Κωνσταντίνου (Εισηγητής: Πρόεδρος)
32. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με αίτηση Κόφφα Θωμά του Ευαγγέλου (Εισηγητής: Πρόεδρος)
33. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με αίτηση Τσιαπόκη Αθανάσιου του Σεραφείμ (Εισηγητής: Πρόεδρος)
34. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με αίτηση Χριστοδούλου Ευαγγελίας του Σεραφείμ (Εισηγητής: Πρόεδρος)
35. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με διαγραφή οφειλών. (Εισηγητής: Σακελλαρίου Γεώργιος, Αντιδήμαρχος)

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
Σύμφωνα με τις διατάξεις της παρ.5 ,του άρθρου 67, του N. 3852 /2010 σας καλούμε να προσέλθετε στο Δημαρχείο του Δήμου μας σε κατεπείγουσα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου , που θα γίνει την 26η Ιουνίου 2015 ημέρα Παρασκευή και ώρα 09:00 π.μ με μόνο θέμα ημερήσιας διάταξης το παρακάτω:
1) Συζήτηση και λήψη απόφασης για έγκριση συμμετοχής του Δήμου Λίμνης Πλαστήρα στην Κοινωνική Σύμπραξη στην Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας με επικεφαλής εταίρο-δικαιούχο το Δήμο Καρδίτσας για το πρόγραμμα «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD)»
Το θέμα κρίνεται κατεπείγον λόγω λήξης προθεσμιών για τη συμμετοχή στο πρόγραμμα.

 

SHARE