Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκαν τα Προδρομήτεια 2015

Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκαν τα Προδρομήτεια 2015

Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκαν τα Προδρομήτεια 2015

Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκαν τα Προδρομήτεια 2015 που καθιερώνει ο Μορφωτικός Σύλλογος Προδρόμου από φέτος !

Μια εκδήλωση στα πλαίσια της γιορτής του ΑΙ -ΓΙΑΝΝΗ ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ (1815-2015) 200 χρόνια!

Ο Μορφωτικός Σύλλογος του χωριού στοχεύει και σε άλλες εκδηλώσεις όπως αγώνες τρεξίματος ,ποδηλατοδρομίες ,καραγκιόζης ,θέατρο κτλ.

Πλήθος κόσμου παρευρέθηκε την Τετάρτη το βράδυ στην πλατεία του Προδρόμου, όπου παρακολούθησε χορούς και τραγούδια από τα συγκροτήματα της Ιτέας της Ανάβρας και του Προδρόμου.

Η χοροδιδάσκαλος του συλλόγου Έφη Γιώτη παρουσίασε παραδοσιακούς καραγκούνικους χορούς με την συμμετοχή των γυναικών του συλλόγου και με παιδικό τμήμα.

Συγκινητική στιγμή της βραδιάς η βράβευση από τον εκπρόσωπο του ΔΣ Βησσάρη Ζησόπουλο στον ιδρυτή του Μορφωτικού Συλλόγου Προδρόμου  και λαμπρού επιστήμονα Βησσάρη Γκαβογιάννη, για την προσφορά του στο σύλλογο.

Προδρομήτεια 2015 (6)

Χαιρετισμό απηύθυνε ο πρόεδρος της τοπικής αυτοδιοίκησης και γραμματέας του συλλόγου κ.Βάιος Οικονόμου ιερέας του Αι -Γιάννη (παπαβάιος), ενώ με την παρουσία του τίμησε την εκδήλωση ο αντιδήμαρχος Αραμπατζής Δημήτρης.

Το Δ/Σ κ.Βαΐτσα Χάρμπα ,ΒησσάρηςΖησόπουλος,Τασιοπούλου Ευαγγελία,Βάιος Οικονόμου,Σταυρούλα-Φότα Αραμπατζή ευχαριστεί θερμά όλο το χωριό και τους φίλους του συλλόγου για την στηριξη.

Η συμμετοχή και η βοήθεια όλων, μας δεσμεύουν για περισσότερη δουλειά για την προβολή του χωριού μας και την διάδοση των ηθών και των εθίμων των καραγκούνηδων του Θεσσαλικού Κάμπου.

Παράλληλα στόχος του συλλόγου πρόκειται να αποτελέσει η ψυχαγωγία των μελών όλων των ηλικιών με ανάλογες δράσεις.

Την Κυριακή ο σύλλογος χορεύει στα Καραϊσκάκεια!

Προδρομήτεια 2015 (1)

Προδρομήτεια 2015 (3)

Προδρομήτεια 2015 (5)