Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η 11η Πανελλήνια Ιππική Συνάντηση

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η 11η Πανελλήνια Ιππική Συνάντηση

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η 11η Πανελλήνια Ιππική Συνάντηση

Την 11η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΙΠΠΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ διοργάνωσε ο Ιππικός Σύλλογος Καρδίτσας «Νικόλαος Πλαστήρας» στις 26-27&28 Ιουνίου στον Βοτανικό κήπο Νεοχωρίου Λίμνης Πλαστήρα.  Η όλη εκδήλωση ξεπέρασε τις προσδοκίες του συλλόγου σε επιτυχία και συμμετοχή!

Την Παρασκευή οι πρώτοι ιππείς είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν τις ομορφιές της λίμνης Πλαστήρα σε μια παραλίμνια βόλτα συντροφιά με τα άλογα τους. Το πρωί του Σαββάτου πραγματοποιήθηκε έφιππη πορεία, 18χιλιομέτρων στο βουνό, σε δάσος με βελανιδιές, καστανιές και έλατα, με θέα τη λίμνη Πλαστήρα και προορισμό  το εκκλησάκι της Αγίας Παρασκευής Νεοχωρίου.

Το απόγευμα μικροί και μεγάλοι φίλοι του αλόγου είχαν την ευκαιρία να κάνουν δωρεάν μαθήματα ιππασίας και να παρακολουθήσουν αθλήματα όπως βαρέλια, καπέλο και κούτσουρο.

Το βράδυ, στήθηκε τρικούβερτο γλέντι με παραδοσιακή μουσική και χορό ως το πρωί, με τη βοήθεια του συγκροτήματος του Γιάννη Γκουζιωτη και της Μαρίας Σπυροπουλου. Ευχαριστούμε όλους τους φίλους ιππείς που ταξίδεψαν απ’ όλη την Ελλάδα και επισκέφτηκαν τον τόπο μας, και ειδικότερα τον ιππικό σύλλογο Φλώρινας «ΑΓΙΟ ΓΕΩΡΓΙΟ», τον ιππικό σύλλογο Πτολεμαΐδας Αναλήψεως Ακρίνη, τον ιππικό σύλλογο Νέας Ζίχνης Σερρών, τον ιππικό σύλλογο Τυρνάβου, τον ιππικό σύλλογο Τρικάλων Βουκεφάλας, τον ιππικό όμιλο Θεσπρωτίας Πήγασος, τον ιππικό φυσιολατρικό όμιλο Μηλαιών, τον Σύλλογο ελεύθερης ιππασίας Όθρις Αλμυρού Μαγνησίας, τους φίλους από το Ελευθεροχώρι Μαγνησίας, την Ιππική παρέα Εανής Κοζάνης, την αλογοπαρέα Καλαμπάκας, την παρέα Αραβανιών Τρικάλων, τους φίλους αλόγου Ελεύθερης ιππασίας Πηλίου, τους φίλους αλόγου Αργυροπουλίου Λάρισας και τους φίλους από το Μακρυχώρι Λάρισας.

Τέλος ευχαριστούμε τους χορηγούς μας και το Δήμο Λίμνης Πλαστήρα για την συμπαράσταση τους.

DSC_0321