Εντυπωσίασαν οι Μαθητές του Ωδείου Καρέζη στις Εκδηλώσεις για τη Λήξη της...

Εντυπωσίασαν οι Μαθητές του Ωδείου Καρέζη στις Εκδηλώσεις για τη Λήξη της σχολικής χρονιάς

Εντυπωσίασαν οι Μαθητές του Ωδείου Καρέζη στις Εκδηλώσεις για τη Λήξη της σχολικής χρονιάς

Με αφορμή την ολοκλήρωση άλλης μιας πλούσιας και επιτυχημένης μουσικής χρονιάς, το ΩΔΕΙΟ ΚΑΡΕΖΗ πραγματοποίησε πρόσφατα δύο μουσικές εκδηλώσεις.

Συγκεκριμένα, το βράδυ του περασμένου Σαββάτου 20 Ιουνίου 2015 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η ετήσια συναυλία του Ωδείου στον καταπράσινο και κατάμεστο χώρο του Υπαίθριου Θεάτρου Μητρόπολης. Στη συναυλία συμμετείχαν οι μαθητές και οι καθηγητές όλων των τμημάτων του Ωδείου.

Την έναρξη της βραδιάς έκανε η χορωδία του Ωδείου, η οποία, με συνοδεία ορχήστρας αποτελούμενη από μαθητές και καθηγητές του Ωδείου, ερμήνευσε τραγούδια από γνωστούς Έλληνες συνθέτες.

Στη συνέχεια, τη σκυτάλη πήραν τα μουσικά σχήματα του Ωδείου. Μαθητές όλων των ηλικιών κατέκλυσαν τη σκηνή με τα μουσικά τους όργανα, συνοδεύοντας τους μαθητές της Σύγχρονης Φωνητικής. Ερμήνευσαν γνωστά κομμάτια από τη ελληνική και ξένη σύγχρονη μουσική σκηνή.

Οι ερμηνείες όλων των μαθητών ενθουσίασαν το πολυπληθές κοινό και απέσπασαν το θερμότερό του χειροκρότημα.

Στο τέλος της βραδιάς έγινε και η απονομή πτυχίων στους μαθητές που συμμετείχαν επιτυχώς στις εξετάσεις του London College of Music, που συνεργάζεται αποκλειστικά με το Ωδείο Καρέζη για το Νομό Καρδίτσας.

Επίσης, το απόγευμα της περασμένης Τρίτης 23 Ιουνίου 2015 πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη επίδειξη των μαθητών στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Ωδείου. Οι γονείς και φίλοι των σπουδαστών που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση, χειροκρότησαν και συνεχάρησαν τα παιδιά, τα οποία είχαν την ευκαιρία να δείξουν το αποτέλεσμα του κόπου και της προσπάθειας που κατέβαλαν όλη τη χρονιά αλλά και τους καθηγητές του Ωδείου για την άψογη καθοδήγηση. Η σχολική χρονιά ολοκληρώνεται την Παρασκευή 3 Ιουλίου με τις πτυχιακές εξετάσεις του London College.