Μήνυμα Καραμανλή υπέρ του «Ναι»: Το «Οχι» θα είναι το πρώτο βήμα...

Μήνυμα Καραμανλή υπέρ του «Ναι»: Το «Οχι» θα είναι το πρώτο βήμα προς την έξοδο

Μήνυμα Καραμανλή υπέρ του «Ναι»: Το «Οχι» θα είναι το πρώτο βήμα προς την έξοδο

Την Κυριακή οι πολίτες πρέπει να ψηφίσουν «ναι»: Το μήνυμα αυτό έστειλε ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, τονίζοντας ότι «αντιμετωπίζουμε ιστορική πρόκληση και η έκβασή της θα εξαρτηθεί από τη δική μας επιλογή».

«Όσοι καλοπροαίρετα νομίζουν ότι ψηφίζοντας «όχι» ενισχύουν τη διαπραγματευτική θέση της χώρας σφάλλουν και σφάλλουν σοβαρά, τόνισε ο κ. Καραμανλής σε τηλεοπτική παρέμβασή του η οποία μεταδόθηκε ζωντανά πριν από λίγα λεπτά».

«Όποτε πρυτάνευσε ο διχασμός και η απερισκεψία υποστήκαμε συμφορές» προειδοποίησε ο πρώην πρωθυπουργός και τόνισε: «Την Κυριακή λέμε«ναι» στην Ευρώπη»

«Προφανώς οι εταίροι μας έκαναν σφάλματα σοβαρά στην αντιμετώπιση της κρίσης. Όπως επίσης λάθη κάναμε κι εμείς» συνέχισε ο πρώην πρωθυπουργός στο μήνυμα με το οποίο απευθύνθηκε στους πολίτες.

«Τα πιο ζωτικά συμφέροντα του Έθνους επιβάλλουν την παραμονή της χώρας στην καρδιά της Ευρώπης. Οι υπαρκτές ατέλειες της Ευρωπαϊκής Ένωσης δεν αναιρούν επουδενί την αξία αυτού του στρατηγικού προσανατολισμού. Άφρονες επιλογές που ναρκοθετούν την αρχή αυτή εξωθούν τη χώρα σε περιπέτειες, με απρόβλεπτες και πιθανώς μη αναστρέψιμες συνέπειες» υπογράμμιζε ο Κώστας Καραμανλής σε γραπτή του δήλωση πριν από πέντε μέρες, όταν ο Αλέξης Τσίπρας ανακοίνωσε την απόφασή του να προκηρύξει δημοψήφισμα.