Αλ. Τσίπρας: Στέλνουμε ένα μήνυμα να μείνουμε και να ζήσουμε με αξιοπρέπεια στην Ευρώπη

  Αλ. Τσίπρας: Στέλνουμε ένα μήνυμα να μείνουμε και να ζήσουμε με αξιοπρέπεια στην Ευρώπη

  Πολύ αισιόδοξος δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας, μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος στην Κυψέλη. Χαρακτήρισε την ημέρα του δημοψηφίσματος, ημέρα γιορτής και χαράς και τόνισε πως σήμερα «στέλνουμε ένα μήνυμα να μείνουμε και να ζήσουμε με αξιοπρέπεια στην Ευρώπη».

  «Όταν η δημοκρατία νικάει τους φόβους και τους εκβιασμούς είναι λύτρωση και διέξοδο», είπε.

  Σύμφωνα με τον Αλέξη Τσίπρα, «ο ελληνικός λαός στέλνει το μήνυμα ότι έχει στα χέρια του την επιλογή». «Σήμερα η δημοκρατία κερδίζει. Η αποφασιστικότητα του λαού μας νικάει την προπαγάνδα», είπε.

  «Όταν η δημοκρατία νικάει το φόβο είναι και λύτρωση. Ο λαός, τόνισε, στέλνει μήνυμα. Κανείς δεν μπορεί, είπε, να αγνοήσει τη βούληση ενός λαού να πάρει τη ζωή στα χέρια του», σημείωσε.

  «Είμαι σίγουρος ότι από αύριο θα έχουμε ανοίξει ένα δρόμο για όλους τους λαούς της Ευρώπης, επιστροφής στις ιδρυτικός αξίες της Ευρώπης», σημείωσε ο πρωθυπουργός.

  «Είμαι πολύ αισιόδοξος», κατέληξε.

  Ο πρωθυπουργός άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα στο 661ο εκλογικό τμήμα, στο κτίριο των 27ου και 30ου Δημοτικών Σχολείων Αθηνών, το οποίο βρίσκεται στη διασταύρωση των οδών Κερκύρας, Κασταλίας και Χιλιανδαρίου.

  ΠΗΓΗwww.newmoney.gr
  SHARE