Τετραήμερο Εκδηλώσεων του 33ου Διεθνούς Φεστιβάλ στο Μουζάκι

Τετραήμερο Εκδηλώσεων του 33ου Διεθνούς Φεστιβάλ στο Μουζάκι

Τετραήμερο Εκδηλώσεων του 33ου Διεθνούς Φεστιβάλ στο Μουζάκι

Έπειτα από αίτημα φορέων και παραγόντων  του Δήμου Μουζακίου (Δήμος Μουζακίου, Εμπορικός Σύλλογος, Πολιτιστικοί Φορείς κλπ), το 33Ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ αποφάσισε την πραγματοποίηση ενός τετραήμερου συναυλιών  στο Μουζάκι και συγκεκριμένα στον εξωτερικό χώρο του ξενοδοχείου  MOYZAKI PALACE.

Το Διεθνές Φεστιβάλ Καρδίτσας  και ο καλλιτεχνικός του Διευθυντής Νίκος Ευθυμιάδης πάντα θεωρούσαν ότι οι εκδηλώσεις πρέπει να αποκεντρώνονται και να υλοποιούνται και σε άλλους χώρους,  όπου υπάρχουν ζωντανά και προοδευτικά , πολιτιστικά και μουσικά κύτταρα.

Έτσι από την ερχόμενη Παρασκευή 10 Ιουλίου  2015 στις 9 :30 το βράδυ οι ποιοτικές  εκδηλώσεις του 33ου Διεθνούς Φεστιβάλ Καρδίτσας, που περιλαμβάνει εξαιρετικές Χορωδίες καθώς και την Ορχήστρα <<ΜΟΥΣΙΚΟΙ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΡΑ >> της Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιηθούν στον πανέμορφο εξωτερικό χώρο του ξενοδοχείου  MOYZAKI PALACE και θα μπορέσουν να τις απολαύσουν και οι κάτοικοι της περιοχής.

Το Διεθνές Φεστιβάλ Καρδίτσας αποτελεί μια σημαντική τομή για την Αισθητική Αγωγή και τον Πολιτισμό της Ελλάδος, της Θεσσαλίας και ειδικότερα του Νομού  Καρδίτσας .

33 χρόνια ζωής συμπληρώνει φέτος το Διεθνές Φεστιβάλ Καρδίτσας .

33 χρόνια Ποιότητας και Πολιτισμού .

Ο κορυφαίος Φεστιβαλικός θεσμός του Νομού για 33 χρόνια καταφέρνει  να κρατήσει ζωντανή την Ποιοτική Μουσική , την Κλασική και  το Χορωδιακό Τραγούδι .

Το 33ο Διεθνές Φεστιβάλ Καρδίτσας υλοποιείται για πρώτη φορά στον Δήμο Μουζακίου αυτές τις μέρες.

Το πρόγραμμα θα παρουσιάσει ο Αλέξης Κωστάλας.

Αλέξης-Κωστάλας

Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ