Βόλος: Συνελήφθησαν τέσσερις Αλλοδαποί για κλοπές σε εξοχικές κατοικίες στην ευρύτερη περιοχή...

Βόλος: Συνελήφθησαν τέσσερις Αλλοδαποί για κλοπές σε εξοχικές κατοικίες στην ευρύτερη περιοχή της Μαγνησίας

Βόλος: Συνελήφθησαν τέσσερις Αλλοδαποί για κλοπές σε εξοχικές κατοικίες στην ευρύτερη περιοχή της Μαγνησίας

Εξιχνιάστηκαν από το Αστυνομικό Τμήμα Αλμυρού της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας τέσσερις περιπτώσεις κλοπών και μία απόπειρα κλοπής σε εξοχικές κατοικίες που διεπράχθησαν πρόσφατα στην ευρύτερη περιοχή της Μαγνησίας.

Συνελήφθησαν ως δράστες των κλοπών, χθες (11-07-2015) το βράδυ στην ευρύτερη περιοχή της Μαγνησίας, μετά από συντονισμένες αναζητήσεις των αστυνομικών, τέσσερις αλλοδαποί, υπήκοοι Βουλγαρίας, ηλικίας από 27 έως 43 ετών. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα των διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπών και της παράβασης του νόμου περί όπλων.

Αναλυτικότερα, στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας εξακριβώθηκε ότι οι δράστες το χρονικό διάστημα από (16-06-2015) έως (10-07-2015), στην ευρύτερη περιοχή της Μαγνησίας, διέπραξαν συνολικά τέσσερις κλοπές και μία απόπειρα κλοπής σε εξοχικές κατοικίες ημεδαπών, από τις οποίες αφαίρεσαν διάφορες ηλεκτρικές συσκευές, κινητά τηλέφωνα, είδη οικιακής χρήσης, μικροεργαλεία κ.α..

Σε νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία, όπου διέμεναν, βρέθηκε και κατασχέθηκε πλήθος των κλοπιμαίων, καθώς και μια μεταλλική απομίμηση πιστολιού.