Κάλεσμα στο Συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ την Τετάρτη 15/07 από το Σύλλογο Γυναικών...

Κάλεσμα στο Συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ την Τετάρτη 15/07 από το Σύλλογο Γυναικών Καρδίτσας

Κάλεσμα στο Συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ την Τετάρτη 15/07 από το Σύλλογο Γυναικών Καρδίτσας

ΟΛΕΣ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΠΑΜΕ

ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 15 ΙΟΥΛΗ 8ΜΜ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ

Φτάνει πια! Οι γυναίκες της λαϊκής οικογένειας αρνούμαστε να αιμορραγούμε εμείς και οι οικογένειές μας!

Ο Σύλλογος Γυναικών ν. Καρδίτσας καλεί κάθε εργαζόμενη, άνεργη, αγρότισσα, αυτοαπασχολούμενη, νέα μητέρα, νέα γυναίκα, να εμπιστευτεί ένα όπλο που δεν έχουμε δοκιμάσει μέχρι τώρα: την οργάνωσή μας, τη διεκδίκηση ικανοποίησης των σύγχρονων αναγκών μας, την αλληλεγγύη.

Οργανωμένα να ακυρώσουμε τα σχέδια πτώχευσης της λαϊκής οικογένειας, τη νέα βάρβαρη συμφωνία – μνημόνιο που ετοιμάζονται να φορτώσουν στις πλάτες μας.

Μας θέλουν «συνένοχες και συνένοχους» στο αντιλαϊκό παζάρι με τους «εταίρους» τους, που γίνεται για να ανακάμψουν οι εκμεταλλευτές του μόχθου μας.

Οι εκβιασμοί και ο αντιλαϊκός λογαριασμός επιστρέφονται ως απαράδεκτοι!

Δεν κάνουμε σπιθαμή πίσω από τις διεκδικήσεις μας για την ανάκτηση των απωλειών που είχαμε σε μισθούς, συντάξεις, δικαιώματα, τα χρόνια της κρίσης, την κατάργηση των μνημονίων.

Δεν αντέχουμε άλλα μέτρα! Η ικανοποίηση των σύγχρονων αναγκών μας δεν μπορεί να περιμένει!

Το Δ. Σ. Του Συλλόγου Γυναικών απευθύνει αγωνιστικό κάλεσμα, όχι μόνο στις γυναίκες-μέλη του αλλά σε κάθε εργαζόμενη, άνεργη, συνταξιούχο, αυτοαπασχολούμενη της πόλης και της υπαίθρου, σε κάθε φοιτήτρια, νέα μητέρα να συμμετέχει στο συλλαλητήριο που οργανώνει το ΠΑΜΕ την Τετάρτη 15 Ιούλη στις 8 μμ στη κεντρική πλατεία της Καρδίτσας.

Να δώσουμε τη δική μας απάντηση, με τη δική μας λαϊκή οργάνωση, με ενημέρωση και συζήτηση στους χώρους δουλειάς, στις γειτονιές, στις σχολές. Με αγωνιστική δράση να επιβάλουμε τη θέληση και το δίκιο μας, να διεκδικήσουμε όσα αξίζουν σε μας και τα παιδιά μας, στους παραγωγούς του πλούτου.