Κλειστά τα φαρμακεία της Καρδίτσας την Τετάρτη. Κατάλογος με τα φαρμακεία ασφαλείας

Κλειστά τα φαρμακεία της Καρδίτσας την Τετάρτη. Κατάλογος με τα φαρμακεία ασφαλείας

Κλειστά τα φαρμακεία της Καρδίτσας την Τετάρτη. Κατάλογος με τα φαρμακεία ασφαλείας

Με ομόφωνη απόφαση της γενικής συνέλευσης του Φαρμακετικού συλλόγου Καρδίτσας, τα φαρμακεία του νομού μας θα συμμετέχουν στην πανελλαδική απεργία της τετάρτης 15/07/2015 που έχει προκηρύξει ο πανελλήνιος φαρμακευτικός σύλλογος.

Παρακάτω ακολουθούν τα φαρμακεία ασφαλείας που θα λειτουργούν κατά τις κινητοποιήσεις για την εξυπηρέτηση του κοινού καθώς και σχετικό ενημερωτικό έντυπο.

ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΘΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΩΤΕΡΩ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΟΥ ΚΑΘΟΡΙΖΕΙ Ο ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ

• 08:00-11:00 : ΣΟΥΦΛΑΚΟΥ-ΚΩΣΤΗ ΥΒΟΝΝΗ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ 51 ΤΗΛ.20151

• 11:00-14:00 : ΨΩΧΙΑΣ ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΤΑΛΙΑΔΟΥΡΟΥ&ΑΛΛΑΜΑΝΗ ΤΗΛ. 28093

• 14:00-17:00 : ΘΩΜΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΑΖΑ 20 ΤΗΛ. 22103

• 17:00-20:00 : ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΥ-ΠΑΛΑΣΚΑ ΕΛΕΝΗ ΒΑΣΙΑΡΔΑΝΗ & ΠΙΝΔΟΥ ΤΗΛ. 29542

• 20:00-08:00 : ΠΑΠΠΑ-ΚΑΥΧΙΤΣΑ ΝΑΥΣΙΚΑ ΚΟΥΜΟΥΝΔΟΥΡΟΥ 62 ΤΗΛ. 26155

Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου του Φαρμακευτικού Συλλόγου Καρδίτσας.

Η  Γενική Συνέλευση του Φαρμακευτικού Συλλόγου Καρδίτσας αποφάσισε ομόφωνα την συμμετοχή των φαρμακοποιών του νομού μας στην 24ωρη απεργία της Τετάρτης 15/07/2015, που έχει προκηρύξει ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος. Ως εκ τούτου την Τετάρτη τα φαρμακεία θα παραμείνουν κλειστά σε όλο το Νομό Καρδίτσας, ενώ το κοινό θα εξυπηρετηθεί από τα φαρμακεία ασφαλείας, που έχει ορίσει ο Σύλλογός μας με σχετική ανακοίνωσή του, τόσο στην Καρδίτσα όσο και στους Σοφάδες , Παλαμά και Μουζάκι. Τα μονοεδρικά φαρμακεία θα παραμείνουν κλειστά

Οι φαρμακοποιοί σε όλη τη χώρα απεργούν ενάντια στα μέτρα λιτότητας και εξαθλίωσης του Ελληνικού λαού που επιβάλλονται από Ε.Ε. και Δ.Ν.Τ. και ψηφίζονται με ένα νόμο την Τετάρτη 15/07/2015 από την συντριπτική πλειοψηφία της Ελληνικής Βουλής  . Το σύνολο των υφεσιακών αντιλαϊκών  μέτρων αγγίζουν όλη την κοινωνία και θα οδηγήσουν στην φτώχεια και την ανέχεια το μεγαλύτερο κομμάτι των ήδη ταλαιπωρημένων συμπολιτών μας. Από τον αγρότη μέχρι τον ελεύθερο επαγγελματία και από το άνεργο μέχρι το δημόσιο υπάλληλο οι επιπτώσεις τους θα είναι το ίδιο καταστροφικές. Οι φαρμακοποιοί με την 24ωρη απεργία της Τετάρτης ανοίγουν το μέτωπο  στο νέο μνημόνιο  . Ενάντια :

  • στο κλείσιμο χιλιάδων μικρομεσαίων επιχειρήσεων
  • στην περαιτέρω φτωχοποίηση των συνταξιούχων , μισθωτών, αγροτών και ελεύθερων επαγγελματιών
  • στην κατάργηση της Δημόσιας Δωρεάν Υγείας

Το νέο μνημόνιο στοχεύει στην άλωση του φαρμακευτικού επαγγέλματος και στο κλείσιμο  του φαρμακείου της γειτονίας από τις μεγάλες πολυεθνικές εταιρίες. Μετατρέπει το φάρμακο σε απλό καταναλωτικό προϊόν και το φαρμακείο από συστατικό της πρωτοβάθμιας περίθαλψης σε απρόσωπη εμπορική επιχείρηση με αποκλειστικό στόχο το κέρδος.

Ο επιστήμονας φαρμακοποιός με αυταπάρνηση και προσωπικό κόστος στάθηκε ,αυτές τις κρίσιμες ώρες για τη χώρα, συμπαραστάτης του έλληνα ασφαλισμένου χρηματοδοτώντας το ήδη χρεοκοπημένο ασφαλιστικό σύστημα

Τα φαρμακεία κλείνουνε αύριο για να μην κλείσουν μια και καλή για πάντα υπό το βάρος των χρεών , της αδίστακτης φορολογίας και της επίμονης επέλασης των πολυεθνικών.

Ζητάμε την κατανόηση και τη συμπαράσταση  των συμπολιτών μας στο αγώνα μας και καλούμε σε δράση όλους τους κοινωνικούς φορείς της χώρας .

Εκ Της Γ.Σ. του Φ.Σ.Κ.

Ο Πρόεδρος
Κωνσταντίνος Σωτηρόπουλος

Ο Γραμματέας
Κωνσταντίνος Τσιακάρας

A4 APERGIA 15_IOYLIOU

 

 

 

SHARE