ΑΣΚ: Και του χρόνου με Νίκο Αντωνίου

ΑΣΚ: Και του χρόνου με Νίκο Αντωνίου

Ο ταλαντούχος γκαρντ παραμένει στον κορμό του Α.Σ.Καρδίτσας

ΑΣΚ: Και του χρόνου με Νίκο Αντωνίου

Την πολύπλευρη και πολύτιμη παρουσία του Νίκου Αντωνίου, θα έχει και την προσεχή περίοδο στη Γ’ Εθνική ο Α.Σ.Καρδίτσας. Ο Καρδιτσιώτης γκαρντ, ανανέωσε την παρουσία του στην ομάδα και θα αποτελέσει έναν από τους σημαντικότερους παίκτες στο ρόστερ της νέας σεζόν.

Η σχετική ανακοίνωση του Α.Σ.Καρδίτσας έχει ως εξής:

Ο Α.Σ.Καρδίτσας ανακοινώνει την παραμονή του Νίκου Αντωνίου στο ρόστερ της ανδρικής ομάδας. Ο 24χρονος ύψους 1.93μ. γκαρντ, αποτελεί ένα πολύ σημαντικό και κρίσιμο κομμάτι στο παζλ της νέας ομάδας που χτίζεται και η παραμονή του, αποτέλεσε προτεραιότητα για τη διοίκηση. Την προηγούμενη σεζόν, ο Νίκος Αντωνίου ήταν ένας από τους πιο σταθερούς και ποιοτικούς παίκτες της ομάδας, πρόσφερε από πολλές θέσεις της πεντάδας και έβαλε τη δική του σφραγίδα στην επιτυχημένη παρουσία της ομάδας με το ταλέντο και το ολοκληρωμένο παιχνίδι του. Η διοίκηση του Α.Σ.Καρδίτσας, του εύχεται υγεία και νέες επιτυχίες με την ομάδα μας.

Ο Νίκος Αντωνίου, μετά την παραμονή του στο ρόστερ της ομάδας, έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Είμαι χαρούμενος που μένω στην ομάδα και τη νέα σεζόν. Πέρυσι στην πρώτη χρονιά της ομάδας στη Γ’ Εθνική, καταφέραμε να πετύχουμε το στόχο μας και να ανταπεξέλθουμε στις δυσκολίες. Η νέα χρονιά θα είναι πιο απαιτητική και αποτελεί πρόκληση για εμάς να παρουσιαστούμε πιο δυνατοί και πιο έτοιμοι. Ανοίγει μια νέα σελίδα στον Α.Σ.Κ. και ειδικά εμείς οι Καρδιτσιώτες αθλητές, θα στηρίξουμε την προσπάθεια αυτή».

ASK_Antoniou2

SHARE