Καμμένος: Δεν θα επιτρέψουμε να κατασχεθεί το σπίτι κανενός Έλληνα – «Όχι»...

Καμμένος: Δεν θα επιτρέψουμε να κατασχεθεί το σπίτι κανενός Έλληνα – «Όχι» σε φορολόγηση των αγροτών

Καμμένος: Δεν θα επιτρέψουμε να κατασχεθεί το σπίτι κανενός Έλληνα – «Όχι» σε φορολόγηση των αγροτών

Ο Πάνος Καμμένος, εξερχόμενος από το Μαξίμου όπου είχε συνάντηση με τον πρωθυπουργό, διαβεβαίωσε, πως, δεν υπάρχει κίνδυνος για την πρώτη κατοικία.

.«Δεν πρόκειται να επιτρέψουμε την κατάσχεση του σπιτιού κανενός Έλληνα, αυτό είναι δεσμευτικό», είπε ο κ. Καμμένος και υπογράμμισε ότι όλα τα σενάρια για φορολόγηση των αγροτών «τα οποία προσπαθούν να δημιουργήσουν ένα κλίμα δεν είναι αληθινά».

Συνεχίζοντας ανέφερε ότι «δεν ψηφίζεται και δεν πρόκειται να ψηφιστεί άμεσα η ποιαδήποτε φορολόγηση των αγροτών που θα μπορούσε να οδηγήσει στην διάλυση της πρωτογενούς παραγωγής» και πρόσθεσε ότι γι αυτή την κυβέρνηση η πρωτογενής παραγωγή αποτελεί την λύση στο πρόβλημα για την έξοδο από την κρίση.

Αναφερόμενος στο ζήτημα της διαφθοράς, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ είπε ότι ο ελληνικό λαός απαιτεί να πληρώσουν όλοι εκείνοι οι οποίοι χρησιμοποίησαν το κρατικό χρήμα και πλούτισαν εις βάρος του και υπογράμμισε ότι η απόφαση της κυβέρνησης είναι να προχωρήσει στο θέμα της διαφθοράς και τις διαπλοκής άμεσα μέσα στις επόμενες ώρες.

ΠΗΓΗimerisia.gr
SHARE