Έρχεται νέα μείωση στην τιμή της βενζίνης

Έρχεται νέα μείωση στην τιμή της βενζίνης

Έρχεται νέα μείωση στην τιμή της βενζίνης
Τα καλά νέα συνεχίζουν να έρχονται από το εξωτερικό. Έτσι όλα δείχνουν ότι μέσα στο επόμενο διάστημα η τιμή των καυσίμων κίνησης θα πέσει εκ νέου, βενζίνη και πετρέλαιο που επηρεάζονται από τις διεθνείς τιμές θα μειωθούν κι άλλο
Με την τιμή, στην Αττική να κινείται σήμερα σε ό,τι αφορά στην απλή αμόλυβδη βενζίνη κοντά στο 1,50 φαίνεται πως έρχεται μέσα στο επόμενο διάστημα νέα μικρή έστω μείωση καθώς πέφτουν οι διεθνείς τιμές του αργου πετρελαίου.
Το αργό οπως αναφέρει το newsit.gr , τύπου brent, έχασε 7 σεντς ή 0,1%, κλείνοντας στα 49,52 δολ. το βαρέλι στο ICE του Λονδίνου. Στην αντιπέρα όχθη του Ατλαντικού, το αργό τύπου light sweet υποχώρησε κατά 49 σεντς ή κατά 1,1% στα 44,66 δολάρια το βαρέλι -το χαμηλότερο του κλείσιμο από το Μάρτιο.
Το σκηνικό που στήνεται σε συνδυασμό με τη σταθεροποίηση του ευρώ έναντι του δολαρίου φέρνουν καλά νέα για την τσέπη του Έλληνα καταναλωτή αφού όλα δείχνουν ότι το επόμενο διάστημα (για τουλάχιστον 2 μήνες) οι τιμές θα μείνουν στα ίδια ή και πιο χαμηλά επίπεδα με σήμερα.
ΠΗΓΗwww.dikaiologitika.gr
SHARE