Στη Διάθεση του Φίλαθλου Κόσμου τα Εισιτήρια Διαρκείας της νέας σεζόν (2015-2016)

Στη Διάθεση του Φίλαθλου Κόσμου τα Εισιτήρια Διαρκείας της νέας σεζόν (2015-2016)

Στη Διάθεση του Φίλαθλου Κόσμου τα Εισιτήρια Διαρκείας της νέας σεζόν (2015-2016)

Με σύνθημα «Αγώνας… Διαρκείας» που περιγράφει την τεράστια προσπάθεια που γίνεται και με συγκινητική αφιέρωση στον πρόσφατο αδικοχαμένο θρύλο της ομάδας Αχιλλέα Αδαμόπουλο, η Αναγέννηση θέτει στη διάθεση του φίλαθλου κόσμου τα εισιτήρια διαρκείας της νέας αγωνιστικής περιόδου και ταυτόχρονα παρουσιάζει ένα ωραίο βίντεο – αφιέρωμα  με μουσική επένδυση του διεθνούς φήμης Χανς Ζίμερ, που αποτελεί το σποτ της επερχόμενης σεζόν απο το επικοινωνιακό τμήμα της ομάδας.

Τα εισιτήρια διαρκείας για το νέο πρωτάθλημα της football league ιδιαίτερα φέτος είναι κεφαλαιώδες ζήτημα για την υπόσταση της Αναγέννησης και όσο περισσότερα διατεθούν, τόσο περισσότερο θωρακισμένη θα πάει η ομάδα μας ν” αντιμετωπίσει τη νέα μεγάλη πρόκληση…

Η διοίκηση μ” αφορμή την κυκλοφορία των καρτών διαρκείας εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

«Η διοίκηση της Αναγέννησης ανακοινώνει πως τίθενται στη διάθεση του φίλαθλου κόσμου της ομάδας τα εισιτήρια διαρκείας για το πρωτάθλημα της football league περιόδου 2015-2016.
Σε συνθήκες κοινωνικές και οικονομικές πρωτόγνωρα δύσκολες για τη χώρα και ιδιαίτερα για την πόλη μας, η Αναγέννηση συνεχίζει τον υπερβατικό της “αγώνα… διαρκείας” ώστε να κρατήσει ψηλά το φρόνημα των χιλιάδων φιλάθλων της εκπροσωπώντας το Νομό Καρδίτσας για άλλη μια φορά σε υψηλό επίπεδο.

Η ομάδα μας μή αποδεχόμενη τη μοιρολατρία και τα τετελεσμένα, θα προσπαθήσει ν’ ανταποκριθεί στη νέα μεγάλη πρόκληση που έχει μπροστά της, πετυχαίνοντας ξανά διακρίσεις και χαρίζοντας χαμόγελα στην Καρδίτσα σε πολύ δύσκολους καιρούς.

Η Αναγέννηση απο το 2011 όταν και ξεκίνησε αυτή η υπερβατική προσπάθεια έχει ως βασικές αρχές την κρυστάλλινη εικόνα της, τη συνέπεια, αλλά και τη συμμετοχή των φιλάθλων.

Στα πλαίσια αυτού του αγώνα καλεί όλο τον κόσμο να προμηθευτεί το εισιτήριο διαρκείας της νέας σεζόν, απο το οποίο θα δοθεί μεγάλη ώθηση για να διατηρήσει τον σταθερό βηματισμό του ο σύλλογος.

Τα εισιτήρια διαρκείας της νέας περιόδου διατίθενται στις παρακάτω τιμές και θύρες του Δημοτικού Σταδίου:

ΘΥΡΑ 3

120 ευρώ

ΘΥΡΑ 2 – ΕΠΙΣΗΜΑ ΑΠΛΑ

140 ευρώ

ΘΥΡΑ 2 – ΕΠΙΣΗΜΑ VIP
(ΜΠΛΕ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ)

300 ευρώ

Εκπτωση θα υπάρχει για τα εγγεγραμμένα μέλη του συλλόγου.

Συγκεκριμένα: 100 ευρώ για τη ΘΥΡΑ 3 και 120 ευρώ για τη ΘΥΡΑ 2 στα επίσημα.

Δεν θα κυκλοφορήσουν εισιτήρια διαρκείας για το πέταλο καθώς την περσινή σεζόν δεν εκφράστηκε ενδιαφέρον.

Το εισιτήριο διαρκείας παρότι η χρονιά είναι ακόμη πιο δύσκολη οικονομικά, είναι πιο φθηνό αφού το πρωτάθλημα θα είναι μεγαλύτερης διάρκειας.

Δηλαδή για όσους αγοράσουν εισιτήριο διαρκείας των 120 και 140 ευρώ, το κάθε παιχνίδι θα κοστίζει 6,3 και 7,3 ευρώ αντίστοιχα, σε αντίθετα με πέρσι που κόστιζε περίπου 10 ευρώ.

Χορηγός στις κάρτες διαρκείας της νέας περιόδου θα είναι η εταιρία “ΓΕΡΑΝΟΙ - ΕΙΔΙΚΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΘΩΜΑΣ & ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΣ Ο.Ε.»

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ

Για να δείτε το Βίντεο για τα εισιτήρια διαρκείας της νέας σεζόν επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα της Αναγέννησης εδώ.