4 Συλλήψεις στο Βόλο

4 Συλλήψεις στο Βόλο

4 Συλλήψεις στο Βόλο

Σε τέσσερις συλλήψεις για διαφορετικούς λόγους προχώρησαν χθες και σήμερα οι Αστυνομικές Αρχές του Βόλου. Συγκεκριμένα:

Συνελήφθη, χθες (09-08-2015) το μεσημέρι στο Βόλο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, ένας 45χρονος ημεδαπός, διότι εκκρεμούν σε βάρος του τρεις καταδικαστικές αποφάσεις για παραβίαση υποχρέωσης διατροφής και παραβίαση της νομοθεσίας περί προστασίας του περιβάλλοντος, με συνολική ποινή φυλάκισης δύο ετών και πέντε μηνών, καθώς και χρηματική ποινή (1.000) ευρώ.

Συνελήφθη,  χθες (09-08-2015) το βράδυ στο Βόλο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, ένας 34χρονος ημεδαπός, διότι εκκρεμεί σε βάρος του καταδικαστική απόφαση για κλοπή, προμήθεια και κατοχή ναρκωτικών, καθώς και παράνομη οπλοφορία, με συνολική ποινή φυλάκισης τριών ετών και τεσσάρων μηνών, καθώς και χρηματική ποινή (600) ευρώ.

Συνελήφθη, χθες (09-08-2015) το μεσημέρι στο Βόλο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, ένας 28χρονος ημεδαπός, διότι μετέβη σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος και κατά τη διάρκεια συναλλαγής έθεσε με πρόθεση σε κυκλοφορία ένα πλαστό χαρτονόμισμα των πενήντα ευρώ, το οποίο κατασχέθηκε. Επιπλέον, από την κατοχή του συλληφθέντα κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των (42) ευρώ, ως επιστροφή για αγορά προϊόντων με το πλαστό χαρτονόμισμα.

Συνελήφθη, σήμερα (10-08-2015) τις πρώτες πρωινές ώρες στο Βόλο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, ένας 46χρονος ημεδαπός, διότι πυροβόλησε  τέσσερις φορές στον αέρα με κυνηγετικό όπλο 40χρονου ημεδαπού, χωρίς να προκληθούν σωματικές βλάβες ή υλικές ζημιές. Το προαναφερόμενο κυνηγετικό όπλο κατασχέθηκε, καθώς επίσης και ένα δεύτερο κυνηγετικό όπλο που ο συλληφθείς κατείχε παράνομα.