Στην 32η Γιορτή Κρασιού Μεσενικόλα το Δίκτυο Τροφίμων και Ποτών Νομού Καρδίτσας

Στην 32η Γιορτή Κρασιού Μεσενικόλα το Δίκτυο Τροφίμων και Ποτών Νομού Καρδίτσας

Στην 32η Γιορτή Κρασιού Μεσενικόλα το Δίκτυο Τροφίμων και Ποτών Νομού Καρδίτσας

Το Δίκτυο Τροφίμων και Ποτών Νομού Καρδίτσας «ταξιδεύοντας» τους κατοίκους του νομού και τους επισκέπτες της περιοχής στις γεύσεις του τόπου μας, συμμετείχε με μεγάλη επιτυχία στην εκδήλωση που έγινε το βράδυ του Σαββάτου 8 Αυγούστου στον Μεσενικόλα στα πλαίσια των εκδηλώσεων «32η Γιορτή Κρασιού Μεσενικόλα».

Στην πλατεία του Μεσενικόλα οι επισκέπτες είχαν την δυνατότητα να μιλήσουν με τους παραγωγούς του Δικτύου και να δοκιμάσουν τα προϊόντα τους.

Δίκτυο Τροφίμων και Ποτών Νομού Καρδίτσας (1)

Δίκτυο Τροφίμων και Ποτών Νομού Καρδίτσας (4)

Δίκτυο Τροφίμων και Ποτών Νομού Καρδίτσας (3)

Ο τόπος μας παράγει μια εξαιρετική ποικιλία προϊόντων τα οποία χαρακτηρίζονται από τον συνδυασμό γεύσης, ποιότητας και μοναδικότητας.

Όμως, για κάποιους λόγους, δεν έχουν καταφέρει να λάβουν την ανάλογη αναγνωρισιμότητα και εμπορευσιμότητα που τους αξίζει.

Το Δίκτυο Τροφίμων και Ποτών νομού Καρδίτσας αποτελεί μία συντονισμένη προσπάθεια επιχειρήσεων που παράγουν προϊόντα εξαιριτεικής γεύσης και υψηλής διατροφικής αξίας.

Με την συμμετοχή του σε εκδηλώσεις, προσπαθεί να αφυπνίσει την καταναλωτική συνείδηση των κατοίκων της περιοχής, κάνοντας γνωστό στο ευρύτερο κοινό την ποικιλία και την ποιότητα των τοπικά παραγόμενων προϊόντων.

Η προτίμηση των τοπικών προϊόντων και υπηρεσιών, αποτελεί σήμερα πρώτιστη ανάγκη για να βγούμε από το φαύλο κύκλο της ύφεσης, της ανεργίας, της φτώχειας, των βασάνων του μνημονίου και της υποτέλειας στους ξένους.

Κάθε ποσό χρημάτων που δαπανάμε για την αγορά τοπικών προϊόντων και υπηρεσιών δίνει ανάσα ζωής σε τοπικές επιχειρήσεις, δουλειές σε δικούς μας ανθρώπους, σε συμπολίτες, σε μέλη της οικογένειας μας.

Ας αλλάξουμε όλοι μας δραστικά τις καταναλωτικές μας συνήθειες και ας κάνουμε πρώτη μας επιλογή τα τοπικά προϊόντα.

Ευχαριστούμε τον Μορφωτικό και Εκπολιτιστικό Σύλλογο Μεσενικόλα για την φιλοξενία του και για το όμορφο κλείσιμο της βραδιάς με την συναυλία του Αλκιβιάδη Κωνσταντόπουλου.