«Καρφί» Τσίπρα: «Από οικονομολόγους καήκαμε…»

  «ΘΑ ΔΙΑΨΕΥΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΣΣΑΝΔΡΕΣ»

  «Καρφί» Τσίπρα: «Από οικονομολόγους καήκαμε…»

  «Καρφί» Τσίπρα: «Θα φτάσουμε σε συμφωνία παρά τις δυσκολίες», γιατί «από οικονομολόγους καήκαμε…»

  «Παρά τις δυσκολίες και τα εμπόδια θα καταφέρουμε να φτάσουμε σε συμφωνία… Θα διαψεύσουμε τις Κασσάνδρες… Θα πετύχουμε την ανοικοδόμηση της χώρας» δήλωσε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας κατά την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου στο υπουργείο  Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων μετά τη συνάντηση εργασίας με τον αναπληρωτή υπουργό Χρήστο Σπίρτζη  και στελέχη του υπουργείου.

  «Θα κερδίσουμε το στοίχημα της επιστροφής στην ανάπτυξη», συμπλήρωσε ο πρωθυπουργός, τονίζοντας ότι η πολιτική της κυβέρνησης βασίζεται στην προστασία του δημόσιου συμφέροντος.

  «Πιστεύω ότι κανείς δεν μπορεί να κρυφτεί. Όλες οι προθέσεις έχουν γίνει φανερές, ούτε οι αδυναμίες της Ευρώπης δεν μπορούν να κρυφτούν. Πιστεύω ότι όσοι έχουν κρυφό σχέδιο να αναδιατάξουν την Ευρωζώνη δεν θα τα καταφέρουν. Η Ελλάδα δεν θα τους δώσει αφορμή», είπε ο πρωθυπουργός.

  «Αυτό που είδαμε το τελευταίο διάστημα ως μια σύγκρουση της Ελλάδας, κρύβει μια βαθιά τομή για την Ευρώπη», πρόσθεσε ο κ. Τσίπρας.

  Ιδιαίτερη αίσθηση προκάλεσε και η τοποθέτησή του αναφορικά με τη σύνθεση της κυβέρνησής του: «Το θετικό είναι ότι η κυβέρνηση έχει πολλούς μηχανικούς. Από οικονομολόγους καήκαμε…»

  Στην συνάντηση στο πλαίσιο της επίσκεψης του πρωθυπουργού στο υπουργείο, παρόντες ήταν και ο υπουργός Οικονομίας, Ναυτιλίας και Τουρισμού, Γιώργος Σταθάκης, η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη και ο υφυπουργός Επικρατείας, Τέρενς Κουίκ.

  ΠΗΓΗwww.imerisia.gr
  SHARE