Βόλος: Αυλαία για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υδατοσφαίρισης Νέων Γυναικών

Βόλος: Αυλαία για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υδατοσφαίρισης Νέων Γυναικών

Βόλος: Αυλαία για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υδατοσφαίρισης Νέων Γυναικών

Αυλαία την ερχόμενη Δευτέρα 17 Αυγούστου για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υδατοσφαίρισης Νέων Γυναικών στο Βόλο. Η επίσημη έναρξη του παγκοσμίου πρωταθλήματος θα γίνει την Κυριακή 16 Αυγούστου, στις 20:15, στον φυσικό χώρο του Αθλήματος, στο κολυμβητήριο «Ι. Ζηργάνος», με την παρέλαση και παρουσίαση των ομάδων.

Δεκαέξι χώρες, από όλες τις ηπείρους ήτοι, 1 από την Αφρική, 4 από την Αμερικανική, 1 από την Ασία, 8 από την Ευρώπη και 2 από την Ωκεανία, αναλυτικά  Δημοκρατία Ν. Αφρικής, Ηνωμ. Πολιτείες Αμερικής, Μεξικό, , Βραζιλία, Καναδα, Ιαπωνία, Ισπανία, Ολλανδία, Ιταλία, Ρωσία, Ουκρανία, Ουγγαρία, Μ. Βρετανία, Αυστραλία, Ν. Ζηλανδία και φυσικά η Εθνική Ελλάδας.

Οι 16 ομάδες θα λάβουν μέρος στους αγώνες, οι οποίοι θα διεξαχθούν στην ανοικτή δεξαμενή του κολυμβητηρίου «Ι. Ζηργάνος» – η είσοδος είναι ελεύθερη -, ενώ το κολυμβητήριο «Β. Πολύμερος» θα χρησιμοποιηθεί ως προπονητήριο.

Η αυλαία ανοίγει την Δευτέρα το πρωί, στις 9:00, με τον αγώνα Ιαπωνία – Ρωσία.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε και την ιστοσελίδα www.doepap.gr ή την ιστοσελίδα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας.

Η εναρκτήρια εκδήλωση

Μετά την έπαρση της Ελληνικής Σημαίας και τις σύντομες ομιλίες – χαιρετιστήρια μηνύματα του Δημάρχου Βόλου κ. Α. Μπέου, του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κ Αγοραστού, του Προέδρου της Ελληνικής Ομοσπονδίας κ. Δ. Διαθεσόπουλου,, και του υπεύθυνου τμήματος Υδατοσφαίρισης της Παγκάσμιας Ομοσπονδίας κ. Δ. Διαθεσόπουλου, όσοι παρευρεθούν θα έχουν την ευκαιρία να θυμηθούν το θαυμάσιο θέαμα που απολαύσαμε το καλοκαίρι του 2013 κατά την διάρκεια του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, που έγινε και πάλι στην πόλη του Βόλου με πολύ μεγάλη επιτυχία. Τα κορίτσια της Εθνικής Ομάδας Συγχρονισμένης Κολύμβησης θα παρουσιάσουν 2 προγράμματα, ένα Ντουέτο και ένα Ομαδικό, τα οποία θα πλαισιωθούν από χορευτικά προγράμματα εκτός νερού.

ΠΗΓΗwww.ert.gr
SHARE