Απόπειρα αυτοκτονίας από τη Β. Σταμάτη – Πήγε να κόψει τις φλέβες...

Απόπειρα αυτοκτονίας από τη Β. Σταμάτη – Πήγε να κόψει τις φλέβες της

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΛΑΡΙΣΑΣ

Απόπειρα αυτοκτονίας από τη Β. Σταμάτη – Πήγε να κόψει τις φλέβες της

Νέα απόπειρα αυτοκτονίας φέρεται να έκανε η Βίκυ Σταμάτη μέσα στο νοσοκομείο της Λάρισας όπου και νοσηλεύεται. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η σύζυγος του Ακη Τσοχατζόπουλου πήρε ένα μαχαίρι, διέφυγε της προσοχής των φυλάκων και προσπάθησε να κόψει τις φλέβες της. Όπως είπε ο δικηγόρος της Φραγκ. Ραγκούσης ούρλιαζε και ζητούσε επιμόνως να δει το παιδί της.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν την πρόλαβαν οι συνοδοί της την τελευταία στιγμή. Την Βίκυ Σταμάτη αφόπλισε ο ψυχολόγος της, παίρνοντας το μαχαίρι από τα χέρια της.

Η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου, πήρε το μαχαίρι ενώ μετέβαινε από το δωμάτιο της στο χώρο προμήθειας των φαρμάκων κι εκμεταλλεύτηκε αστραπιαία την αδράνεια δευτερολέπτου των συνοδών της.

Η Βίκυ Σταμάτη έκανε την απόπειρα, αφότου έμαθε ότι νωρίτερα το παιδί της είχε εισαχθεί στο νοσοκομείο της Λαμίας από τον αδελφό της. Ο Φρ. Ραγκούσης είπε στο iefimerida.gr ότι το παιδί έκανε εμετούς και αρχικά φοβήθηκαν για σκωληκοειδίτιδα, ωστόσο διαπιστώθηκε ότι πάσχει από γαστρεντερίτιδα. Η Βίκυ Σταμάτη παρακάλεσε τις αρχές να της δώσουν ολιγόωρη άδεια προκειμένου να επισκεφθεί το παιδί της στο νοσοκομείο, χωρίς αποτέλεσμα μέχρι στιγμής.

Ο συνήγορος της Φραγκίσκος Ραγκούσης, έκανε έκκληση ανθρωπιάς προς τις αρμόδιες αρχές να της δοθεί ολιγόωρη άδεια προκειμένου να βρεθεί έχοντας αστυνομική συνοδεία, κοντά στο παιδί της.

ΠΗΓΗwww.imerisia.gr
SHARE