Η «λίμνη των ποιητών» λίμνη Πλαστήρα τιμά την Αλκυόνη Παπαδάκη

Η «λίμνη των ποιητών» λίμνη Πλαστήρα τιμά την Αλκυόνη Παπαδάκη

Η «λίμνη των ποιητών» λίμνη Πλαστήρα τιμά την Αλκυόνη Παπαδάκη

Η «λίμνη των ποιητών» λίμνη Πλαστήρα τιμά την Αλκυόνη Παπαδάκη, ‘μια παίκτρια στο παιχνίδι που λέγεται ζωή’, όπως μας συστήνεται η ίδια.

Την Τετάρτη 19 Αυγούστου στα πλαίσια του 12ου συμποσίου τέχνης «δρυάδες 2015» που οργανώνει το ‘τέχνης παίδευσις’ Θεατρικό Εργαστήριο Καρδίτσας , θα γίνειβραδιά ποίησης, εκδήλωση τιμής στην ποιήτρια – συγγραφέα Αλκυόνη Παπαδάκη.

Για την την φετινή μας ξεχωριστή καλεσμένη θα μιλήσει η δημοσιογράφος και θεατρολόγος Βίκυ Τσιανίκα καθώς και η Αλκυόνη Παπαδάκη στο
ξενοδοχείο ‘KAZARMA Lake Resort & Spa’ ώρα 9μμ.

Μετά στις 10.30 θα ακολουθήσει βραδιά μουσικής και ποίησης αφιερωμένη στον Federico García Lorca – ποιητή της νύχτας, με τους : Παναγιώτη Μαγκλάρα πιάνο-τραγούδι, Λιάνα Μήνια φλάουτο-τραγούδι, Αχιλλέα Νεύραπιάνο-κρουστά, Γιάννη Πέτρου κιθάρα-τραγούδι, Κώστα Δριτσέλη κιθάρα και Απαγγελίες θα κάνουν μέλη του ‘τέχνης παίδευσις’ Θεατρικού Εργαστηρίου Καρδίτσας.

Στα πλαίσια της θεσμοθετημένης, πια, αυτής δράσης και με στόχο να πραγματωθεί το όνομά της «λίμνη των ποιητών» διοργανώνεται η 2η ανοιχτή τράπεζα ποίησης το Πέμπτη 20 Αυγούστου και ώρα 10.00 στο ξενοδοχείο ‘KAZARMA Lake Resort & Spa’. Το θέμα που θα απασχολήσει την φετινή 2η τράπεζα ποίησης είναι: ‘Η ποίηση σήμερα – Η Τέχνη στην εποχή της πληροφορίας και της γνώσης’. Η εισήγηση (αρχική τοποθέτηση πάνω στο προκαθορισμένο θέμα) του κάθε ομιλητή καλείται να είναι σύντομη (5΄). Μετά το πέρας των εισηγήσεων θα ακολουθήσει ανοιχτή συζήτηση.

οργάνωση: “ τέχνης παίδευσις” Θεατρικό Εργαστήριο Καρδίτσας
σε συνεργασία με : Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας, Δήμο Καρδίτσας, Δήμο Πλαστήρα,
Μορφωτικό Σύλλογο Σοφάδων, Σουίτα art cafe

SHARE