Μ.Γλέζος: Να μην αποτελέσει η Αριστερά εφταμηνίτικη παρένθεση

Μ.Γλέζος: Να μην αποτελέσει η Αριστερά εφταμηνίτικη παρένθεση

Μ.Γλέζος: Να μην αποτελέσει η Αριστερά εφταμηνίτικη παρένθεση

«Να μην αποτελέσει η Αριστερά μια εφταμηνίτικη παρένθεση», ζητεί ο Μανώλης Γλέζος  με δήλωσή του  στο ιστολόγιο «Κίνηση Ενεργοί Πολίτες«.Το ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς ασκεί κριτική σε υψηλούς τόνους προς την κυβέρνηση,  κάνει λόγο για «αλλοπρόσαλλη και παραπαίουσα στρατηγική» που «έχει δημιουργήσει τραγικές καταστάσεις στην ιδεολογική και πολιτική συνείδηση των αγωνιστών».

Ο Μανώλης Γλέζος, καλεί τους «συναγωνιστές και συντρόφους της ηγεσίας του Ενιαίου Κόμματος», να ακούσουν τη φωνή του λαού, των οργανώσεων του ΣΥΡΙΖΑ και να συγκαλέσουν «μια πλατειά σύσκεψη και παρά τον έντονο διάλογο που θα διεξαχθεί, θα βρεθεί η λύση«.

Ολόκληρη η δήλωση του Μανώλη Γλέζου:

«Να μην αποτελέσει η Αριστερά μια εφταμηνίτικη παρένθεση»

«Η αλλοπρόσαλλη και παραπαίουσα στρατηγική της Κυβέρνησης Μαξίμου, έχει δημιουργήσει τραγικές καταστάσεις στην ιδεολογική και πολιτική συνείδηση των αγωνιστών.

Ενώ κανένας δεν συμφωνεί με το τρίτο μνημόνιο που δένει και υποδουλώνει χειροπόδαρα το Λαό μας για δεκαετίες ολόκληρες, με τα ψευτοδιλήμματα απελπισίας και τρομολαγνείας που δημιουργεί, βασανίζει τους αγωνιστές, που δεν θέλουν να αποτελέσει η Αριστερά μια εφταμηνίτικη παρένθεση.

Συνέλθετε επιτέλους συναγωνιστές κι σύντροφοι της ηγεσίας του Ενιαίου Κόμματος.

Σταματήστε να βιάζετε τις συνειδήσεις, σταματήστε να διαγράφετε και να καταστρέφετε  τις ελπίδες και τα οράματα.

Πριν να είναι πολύ αργά και πριν την λήψη βιαστικών πρωτοβουλιών, ακούστε τη φωνή του Λαού, των οργανώσεων του ΣΥΡΙΖΑ και συγκαλέσετε μια πλατιά σύσκεψη και παρά τον έντονο διάλογο που θα διεξαχθεί, θα βρεθεί η λύση.

Στη Δημοκρατία, όταν εφαρμόζεται και λειτουργεί, δεν υπάρχουν αδιέξοδα.