Βολές Ε. Μεϊμαράκη κατά Α. Τσίπρα για «πολιτικό τυχοδιωκτισμό»

Βολές Ε. Μεϊμαράκη κατά Α. Τσίπρα για «πολιτικό τυχοδιωκτισμό»

Βολές Ε. Μεϊμαράκη κατά Α. Τσίπρα για «πολιτικό τυχοδιωκτισμό»

Την ανάγκη να αναλάβει ο Πρωθυπουργός πρωτοβουλίες για να ξεκαθαρίσει το πολιτικό σκηνικό, επισήμανε σε συνέντευξή του στα στα Παραπολιτικά FM, ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης.

Ο πρόεδρος της ΝΔ επιτέθηκε στον Πρωθυπουργό, κατηγορώντας τον για πολιτικό τυχοδιωκτισμό, αφού για να λύσει ένα εσωκομματικό ζήτημα του ΣΥΡΙΖΑ σκέπτεται την προσφυγή στο λαό, γνωρίζοντας ότι οι συνέπειες θα είναι μεγάλες.

Εάν ανακοπεί η πορεία της χώρας από εκλογές, θα κοστίσει στην Ελλάδα ένα ακόμα μνημόνιο, είπε ο κ. Μεϊμαράκης, που κάλεσε τους υπουργούς να σταματήσουν την εκλογολογία. Οι κάλπες θα κάνουν κακό στη χώρα, αλλά η ΝΔ δεν τις φοβάται, τόνισε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Σε κάθε περίπτωση στην ΝΔ ξεκαθαρίζουν ότι από σήμερα ανοίγει ένα κεφάλαιο, αφού η ανοχή της αξιωματικής αντιπολίτευσης προς την κυβέρνηση τελείωσε.

Στη ΝΔ εκτιμούν ότι στις επόμενες μέρες, και ειδικά προς το τέλος της εβδομάδας, θα έχουμε πολιτικές εξελίξεις, οι οποίες δεν αποκλείεται να οδηγήσουν σε πρόωρες κάλπες. Χωρίς να υπάρχει επίσημη τοποθέτηση από τη ΝΔ, είναι πάντως μάλλον ξεκάθαρο ότι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν πρόκειται να δώσει ψήφο εμπιστοσύνης.

Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης παράλληλα προετοιμάζει και τη νέα πρόταση που θα καταθέσει στους Έλληνες πολίτες.

Ουσιαστικά πρόκειται για ένα σχέδιο αναδημιουργίας και ανασύνταξης της ελληνικής οικονομίας και της χώρας γενικότερα, την οποία η ΝΔ θα παρουσιάσει μέχρι τη ΔΕΘ. Στο πλαίσιο αυτό, μέσα στην εβδομάδα θα υπάρξουν συσκέψεις του κ. Μεϊμαράκη με τους συνεργάτες του, ενώ δεν αποκλείεται να συνεδριάσει και το άτυπο πολιτικό συμβούλιο, όπου θα γίνει και αποτίμηση της κατάστασης.