Έχουν αποτύχει Τσίπρας – Λαφαζάνης, δηλώνει ο Στ. Θεοδωράκης

Έχουν αποτύχει Τσίπρας – Λαφαζάνης, δηλώνει ο Στ. Θεοδωράκης

Έχουν αποτύχει Τσίπρας – Λαφαζάνης, δηλώνει ο Στ. Θεοδωράκης

Οι κ.κ. Τσίπρας και ο Λαφαζάνης έχουν αποτύχει, καθώς το μόνο που τους ενδιέφερε τόσα χρόνια ήταν να καταλάβουν τις καρέκλες, να γίνουν εξουσία και να διορίσουν τους δικούς τους, τόνισε ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης.

«Δεν τους ενδιέφερε να συζητήσουν και να συνεννοηθούν πώς θα κυβερνήσουν τη χώρα», δήλωσε στο Ράδιο Πρώτο της Κύπρου ο κ. Θεοδωράκης, τονίζοντας παράλληλα ότι η κυβέρνηση δεν ενδιαφέρεται για την πραγματική οικονομία καθώς τα περισσότερα μέλη της δεν έχουν σχέση με την οικονομία, με την αγορά και με τη δουλειά.

«Υπήρξαν κομματικά στελέχη, που μια ζωή τους πλήρωνε το κόμμα και τώρα το δημόσιο», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Επισήμανε ότι η χώρα πρέπει να κυβερνηθεί από πολλές δυνάμεις ταυτόχρονα, αλλά όχι να κυβερνηθεί στο πλαίσιο του μοιράσματος των καρεκλών, όπως γίνεται συνήθως. «Θα πρέπει να υπάρξει ένα καινούργιο σχέδιο, ένα σχέδιο που θα συμφωνηθεί και αμέσως μετά να βρεθούν τα 20 άτομα τα οποία είναι απαραίτητα να κυβερνηθεί η χώρα.

»Αυτή τη στιγμή από την κυβέρνηση του κ. Τσίπρα δεν έχει εκπονηθεί κάποιο σχέδιο, ώστε να πούμε ότι το ακολουθούμε», είπε ο κ. Θεοδωράκης και χαρακτήρισε ως ντροπή για το ελληνικό κοινοβούλιο τη στάση της προέδρου της Βουλής, Ζωής Κωνσταντοπούλου.