Συγχαρητήριο μήνυμα των Βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ Καρδίτσας στους επιτυχόντες στις φετινές πανελλαδικές...

Συγχαρητήριο μήνυμα των Βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ Καρδίτσας στους επιτυχόντες στις φετινές πανελλαδικές εξετάσεις

Συγχαρητήριο μήνυμα των Βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ Καρδίτσας στους επιτυχόντες στις φετινές πανελλαδικές εξετάσεις

Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Καρδίτσας απευθύνουμε τα πιο θερμά μας συγχαρητήρια στους νέους και τις νέες που πέτυχαν την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση και τους ευχόμαστε κάθε επιτυχία στις περαιτέρω σπουδές τους και στη σταδιοδρομία τους.

Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν ακόμα  στις οικογένειές τους που τους στήριξαν σε αυτή την προσπάθεια και στους εκπαιδευτικούς για την καθοριστικής σημασίας συμβολή τους σ΄αυτήν.

Αξίζουν επίσης συγχαρητήρια και στα παιδιά εκείνα που, παρά τις προσπάθειες που κατέβαλαν, συνάντησαν σοβαρά εμπόδια στην περαιτέρω εκπαιδευτική τους πορεία δίνοντας μία μάχη  σε συνθήκες σκληρού ανταγωνισμού. Ακόμη κι αν οι προσπάθειές τους δεν απέδωσαν, με πείσμα και αποφασιστικότητα να μην παραιτηθούν από τον αγώνα να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους, γιατί το μέλλον είναι κάτι που σχεδιάζεται διαρκώς και δεν κρίνεται από μία στιγμή.

Το μέλλον ανήκει στη νέα γενιά, για την οποία θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια να ξεπεραστούν οι δυσκολίες που περνάει η χώρα μας, να δημιουργηθούν οι συνθήκες να παραμείνουν στη χώρα  μας και να συμβάλλουν στην  παραγωγική ανασυγκρότησή της. Να αγωνισθούν εδώ στον τόπο τους, γιατί οι νέοι μας αποτελούν την ΄Ανοιξη της κοινωνίας μας, που έχει ανάγκη σαν οξυγόνο την νεανική ορμή και ικμάδα τους. Γιατί  οι νέοι αποτελούν την ατμομηχανή της χώρας, που χωρίς αυτήν δεν έχει η πατρίδα κανένα μέλλον.

Ευχόμαστε λοιπόν σε όλους καλή δύναμη με πίστη και αισιοδοξία ότι θα έρθουν καλύτερες μέρες.

Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ

Χρ. Κατσαβριά- Σιωροπούλου

Σπ. Λάππας

Ν. Μιχαλάκης