Συγχαρητήριο Μήνυμα του Βουλευτή Καρδίτσας Κώστα Τσιάρα προς τους επιτυχόντες των ΑΕΙ...

Συγχαρητήριο Μήνυμα του Βουλευτή Καρδίτσας Κώστα Τσιάρα προς τους επιτυχόντες των ΑΕΙ και ΤΕΙ

Συγχαρητήριο Μήνυμα του Βουλευτή Καρδίτσας Κώστα Τσιάρα προς τους επιτυχόντες των ΑΕΙ και ΤΕΙ

Μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων για την εισαγωγή των φοιτητών στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση για το 2015, θέλω από καρδιάς να εκφράσω θερμά συγχαρητήρια σε όλες και όλους όσους πέτυχαν την είσοδό τους στα ΑΕΙ και στα ΤΕΙ της χώρας.

Η επιτυχία αυτή είναι δική σας και αποτελεί τον καρπό μιας επίπονης προσπάθειας τόσο για εσάς όσο και για τις οικογένειές σας, που αθόρυβα στήριξαν και στηρίζουν υλικά και ψυχικά τις επιλογές και τα όνειρά σας.

Αξίζει να σημειωθεί πως η επιτυχία σας αυτή είναι πραγματικά μεγάλη, αφού πραγματοποιήθηκε μέσα σε ένα περιβάλλον έντονης ανησυχίας, κοινωνικής πίεσης και ρευστότητας. Για αυτό άλλωστε αξίζουν συγχαρητήρια και στους καθηγητές σας, οι οποίοι σας προετοίμασαν με τον καταλληλότερο τρόπο.

Ωστόσο, για όσες και όσους δεν επέτυχαν τον στόχο να εισαχθούν σε κάποια Σχολή, δεν πρέπει να απογοητεύεσθε, καθώς αυτή ήταν μία μόνο από τις πολλές προκλήσεις που θα συναντήσετε στον ενήλικο βίο σας.

Σε κάθε περίπτωση, μόνο σε εσάς, τη νέα γενιά, μπορούμε να προσβλέπουμε για την αλλαγή που όλοι ελπίζουμε και που θα φέρει ξανά τη χώρα μας στο επίπεδο που της αρμόζει.

SHARE