Πανσέληνος 2015: Κορυφώνονται απόψε οι εκδηλώσεις σε αρχαιολογικούς χώρους, μουσεία και μνημεία...

Πανσέληνος 2015: Κορυφώνονται απόψε οι εκδηλώσεις σε αρχαιολογικούς χώρους, μουσεία και μνημεία της χώρας

Στην Καρδίτσα συναυλία στο χώρο του Κάστρου Φαναρίου με το μουσικό σχήμα ΧΡΟΕΣ.

Πανσέληνος 2015: Κορυφώνονται απόψε οι εκδηλώσεις σε αρχαιολογικούς χώρους, μουσεία και μνημεία της χώρας

Κορυφώνονται απόψε οι εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν σε δεκάδες αρχαιολογικούς χώρους, μουσεία και μνημεία της χώρας, πλαισιώνοντας για άλλη μια χρονιά τον εορτασμό της αυγουστιάτικης πανσελήνου.

Οι 140 και πλέον εκδηλώσεις, που στη συντριπτική πλειοψηφία τους διεξάγονται απόψε υπό το φως της πανσελήνου, περιλαμβάνουν μουσικές και θεατρικές παραστάσεις, θέατρο σκιών, ξεναγήσεις, εκθέσεις, προβολές ταινιών, αστροφυσική παρατήρηση ή ελεύθερη πρόσβαση σε αρχαιολογικούς χώρους και μνημεία το αργότερο ως τη μία το πρωί.

Όλες οι εκδηλώσεις, που πραγματοποιούνται από το Υπουργείο Πολιτισμού σε συνεργασία με τις υπηρεσίες του, την τοπική αυτοδιοίκηση και την υποστήριξη του φυλακτικού προσωπικού, έχουν ελεύθερη είσοδο.

Στην Καρδίτσα ο Δήμος Μουζακίου μέσω του Νομικού Προσώπου Αθλητισμός Πολιτισμός και σε συνεργασία με την Εφορία Αρχαιοτήτων Καρδίτσας γιορτάζοντας το Αυγουστιάτικο φεγγάρι διοργανώνει και φέτος συναυλία στο χώρο του Κάστρου Φαναρίου το Σάββατο 29 Αυγούστου 2015 ώρα 21:00 με το μουσικό σχήμα ΧΡΟΕΣ.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Afisa-Kastro-Fanariou-2015-6-300

VIAwww.imerisia.gr
SHARE