Μπάσης και Ραλλία «μάγεψαν» το κοινό στο θέατρο Κτιμένης

Μπάσης και Ραλλία «μάγεψαν» το κοινό στο θέατρο Κτιμένης

Μπάσης και Ραλλία «μάγεψαν» το κοινό στο θέατρο Κτιμένης

Ο Δημήτρης Μπάσης και η Ραλλία Χρηστίδου μάγεψαν το κοινό το βράδυ της Κυριακής σε μια συναυλία που θα μείνει αξέχαστη στο θέατρο Κτιμένης.

Φεστιβάλ Λιμνών - Μπάσης Χρηστίδου (11)

Φεστιβάλ Λιμνών - Μπάσης Χρηστίδου (1)

Ένα μοναδικό κοινό, οι εκπληκτικές ερμηνείες από τον Μπάση και την Χριστίδου και ένας πανέμορφος  χώρος με θέα τη λίμνη Σμοκόβου, δημιούργησαν μια βραδιά γεμάτη νότες  και όμορφες στιγμές.

Φεστιβάλ Λιμνών - Μπάσης Χρηστίδου (2)

Φεστιβάλ Λιμνών - Μπάσης Χρηστίδου (8)

Οι δυο καλλιτέχνες έφτιαξαν μια μουσική παράσταση με ήχους λαϊκούς, έντεχνους  και σύγχρονους, με χρώμα ελληνικό, δημιουργώντας μια διασκεδαστική́ και κεφάτη μουσική διαδρομή́ και μια μοναδική παρεΐστικη ατμόσφαιρα σε ένα ζεστό και ιδανικό χώρο.

Ο  Δημήτρης Μπάσης και η Ραλλία Χρηστίδου με τις φωνές τους ξεσήκωσαν το κοινό. Το κατάμεστο θέατρο Κτιμένης γέμισε από νωρίς με τον κόσμο να τραγουδά τα γνωστά τραγούδια των ερμηνευτών μαζί τους, δημιουργώντας μια μοναδική ατμόσφαιρα.

Η συναυλία συνδιοργανώθηκε από το Δήμο Σοφάδων και την Π.Ε Καρδίτσας ενώ πριν την έναρξη σύντομο χαιρετισμό απηύθυναν ο Δήμαρχος Σοφάδων κ. Θάνος Σκάρλος και ο Αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσας κ. Βασίλης Τσιάκος.

Φεστιβάλ Λιμνών - Μπάσης Χρηστίδου (10)

Φεστιβάλ Λιμνών - Μπάσης Χρηστίδου (5)

SHARE