Πρώτο κόμμα η Ν.Δ. εκτιμά ο Ευ. Μεϊμαράκης

Πρώτο κόμμα η Ν.Δ. εκτιμά ο Ευ. Μεϊμαράκης

Πρώτο κόμμα η Ν.Δ. εκτιμά ο Ευ. Μεϊμαράκης

Την εκτίμηση ότι η Νέα Δημοκρατία θα είναι πρώτο κόμμα στις εκλογές εξέφρασε ο πρόεδρος του κόμματος Ευάγγελος Μεϊμαράκης που περιοδεύει στην Αιτωλοακαρνανία και την Αχαΐα.

Ο κ. Μείμαράκης ανέφερε ότι στόχος της ΝΔ είναι να αντλήσει όσο το δυνατόν περισσότερες ψήφους από τη δεξαμενή των αναποφάσιστων και σημείωσε ότι δεν πρέπει σε αυτές τις εκλογές να χαθεί καμία ψήφος.

«Η ΝΔ θα είναι πρώτο κόμμα» εκτίμησε και αναγνωρίζοντας ότι στις προηγούμενες εκλογές οι Έλληνες ψήφισαν και με το θυμικό, αναρωτήθηκε αν αξίζει να ψηφίζει κανείς με θυμό όταν, όπως είπε, αυτό μας κόστισε 90 δισ. ευρώ.

Ο πρόεδρος της ΝΔ υπογράμμισε την ανάγκη να υπάρξει σταθερότητα και αναφερόμενος στο ΕΣΠΑ επισήμανε ότι δεν πρέπει να χαθούν τα κονδύλια.

Επίσης, επισήμανε ότι η στάση της ΝΔ απέτρεψε την αύξηση του ΦΠΑ 23% στην ιδιωτική εκπαίδευση, ενώ δεσμεύτηκε πως τα μέτρα για τους αγρότες δεν θα περάσουν.

Ο κ. Μεϊμαράκης έχει συναντήσεις με εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης και αγρότες, καθώς και με τη Διοικούσα Επιτροπή του Εμπορικού Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας, ενώ στις 19:30 θα μιλήσει στο κλειστό Γυμναστήριο Πάτρας.