2η Ποδηλατοβόλτα Μελισσοχωρίου: Γίνε εθελοντής-Μη μένεις θεατής

2η Ποδηλατοβόλτα Μελισσοχωρίου: Γίνε εθελοντής-Μη μένεις θεατής

2η Ποδηλατοβόλτα Μελισσοχωρίου: Γίνε εθελοντής-Μη μένεις θεατής

Την Κυριακή 06 Σεπτεμβρίου 2015 η 2ηΠοδηλατοβόλταΜελισσοχωρίου με στόχο την ευαισθητοποίηση στην εθελοντική αιμοδοσία

Με σκοπό την ευαισθητοποίηση του πληθυσμού στην εθελοντική αιμοδοσία, τηνΚυριακή 06 Σεπτεμβρίου 2015 και ώρα 9:30 θα διεξαχθεί η 2ηΠοδηλατοβόλταΜελισσοχωρίου.

Η εκδήλωση διοργανώνεται από την Τοπική Κοινότητα Μελισσοχωρίου, υπό την αιγίδα του Δήμου Σοφάδων, με τη διαδρομή να περιλαμβάνει μια απόσταση 12km (Μελισσοχώρι – Δασοχώρι – Άμπελος – Ανώγειο – Δάσος Αγωγείου – Φίλια – Μελισσοχώρι). Η εκκίνηση θα δοθεί από την κεντρική πλατεία του Μελισσοχωρίου.

Στόχος των διοργανωτών είναι να φτάσει το μήνυμα της εθελοντικής αιμοδοσίας σε κάθε ηλικιακή ομάδα μέσω του ποδηλάτου που είναι το πιο φιλικό μέσο μεταφοράς για το περιβάλλον και τον άνθρωπο.

Οι συμμετέχοντες στην ποδηλατοβόλτα θα πρέπει να βρίσκονται στο σημείο εκκίνησης από τις 9.00 καθώς είναι υποχρεωτική η συμπλήρωση δήλωσης συμμετοχής.

Στην ομαλή διεξαγωγή της Ποδηλατοβόλτας θα συνδράμει η Τροχαία Καρδίτσας ενώ θα υπάρχει και γιατρός σε όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης.

Κάθε ποδηλάτης έχει και την ευθύνη του εαυτού του.

Για την ομαλή διεξαγωγή της ποδηλατοβόλτας όλοι οι συμμετέχοντες οφείλουν να σεβαστούν τις κατευθύνσεις και τις συμβουλές των διοργανωτών.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 6979 441 433.

αφισα