Ευ. Μεϊμαράκης: Η ΝΔ υπηρετεί την ενότητα των Ελλήνων

Ευ. Μεϊμαράκης: Η ΝΔ υπηρετεί την ενότητα των Ελλήνων

Ευ. Μεϊμαράκης: Η ΝΔ υπηρετεί την ενότητα των Ελλήνων

«Η ΝΔ είναι η πολιτική δύναμη που υπηρετεί την ενότητα των Ελλήνων, γιατί κάποιοι άλλοι θέλουν να μας διχάσουν με την ρητορική τους και το λόγο τους», τόνισε τη Δευτέρα από την Πάτρα, ο πρόεδρος της ΝΔ, μιλώντας σε συγκέντρωση στο κλειστό γήπεδο της ΕΑΠ.

Η ΝΔ είναι «δύναμη Ευρωπαϊκή, πατριωτική, κοινωνική, είναι δύναμη προόδου», πρόσθεσε ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης, σημειώνοντας ότι «το στοίχημα της Ελλάδας μπορεί να το κερδίσει η συλλογικότητα και η συνένωση δυνάμεων».

«Η χώρα χρειάζεται μια κυβέρνηση συνεργασίας, που θα αξιοποιεί ικανούς και άξιους από ολόκληρη την κοινωνία», ανέφερε ο πρόεδρος της ΝΔ, ενώ κατηγόρησε τον Αλέξη Τσίπρα ότι «μοίρασε» ψέματα και συμπλήρωσε: «Ποτέ κανένας πρωθυπουργός δεν έκανε τόσο κακό σε τόσο λίγο καιρό, ποτέ ένας πολιτικός δεν είπε τόσα ψέματα».

Για την ανεργία, υπογράμμισε ότι τα ποσοστά άρχισαν πάλι να μεγαλώνουν και όπως είπε χαρακτηριστικά «μόνο τον Ιούλιο χάθηκαν 16,5 χιλιάδες θέσεις εργασίας», ενώ για το μεταναστευτικό ζήτημα επέρριψε ευθύνες στην προηγούμενη κυβέρνηση για τους χειρισμούς της, προσθέτοντας ότι «τα κύματα προσφύγων και μεταναστών, ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο».

«Χθες άκουσα για αριστερή μελαγχολία, όμως αυτοί είναι που έφεραν τη μελαγχολία στον ελληνικό λαό», είπε ο κ. Μεϊμαράκης, τονίζοντας ότι «η ΝΔ θα φέρει και πάλι το χαμόγελο στους πολίτες».