«Οι ΑΝ.ΕΛ. θα μπουν στη Βουλή»

«Οι ΑΝ.ΕΛ. θα μπουν στη Βουλή»

«Οι ΑΝ.ΕΛ. θα μπουν στη Βουλή»

-Την πεποίθησή του εξέφρασε από την Καρδίτσα, ο σύμβουλος του Προέδρου του κινήματος, κ. Αθανάσιος Μπέλτσιος
– Ο Πάνος Καμμένος, μετά την επίσκεψή του στη ΔΕΘ στις 9 Σεπτέμβρη, θα περιοδεύσει στη Θεσσαλία και θα εξαγγείλει μέτρα «ανακούφισης» για τον αγροτικό κόσμο
«Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θα μπουν στη Βουλή και θα έχουν δυνατή παρουσία» δήλωσε ο σύμβουλος του Προέδρου του κινήματος, κ. Αθανάσιος Μπέλτσιος, στο πλαίσιο συνέντευξης τύπου, στην Καρδίτσα.

Ο ίδιος απαντώντας σε ερώτηση του Karditsa24 για την κατάρτιση του ψηφοδελτίου στο νομό, επιβεβαίωσε πλήρως το χθεσινό ρεπορτάζ της ηλεκτρονικής εφημερίδας, αφού όπως χαρακτηριστικά είπε, θα στηριχθούν στο προηγούμενο ψηφοδέλτιο.

Ο κ. Μπέλτσιος ανακοίνωσε πως ο Πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ. Πάνος Καμμένος, μετά την επίσκεψή του στη ΔΕΘ στις 9 Σεπτέμβρη, θα περιοδεύσει στη Θεσσαλία και θα εξαγγείλει μέτρα ανακούφισης για τον αγροτικό κόσμο.

Αναφερόμενος στην πρόωρη προσφυγή στις κάλπες, είπε πως ήταν αναπόφευκτο γεγονός, που ούτε οι ΑΝ.ΕΛ. ήθελαν, ούτε ο Πρωθυπουργός. Όμως συνέβη, αφού ένα κομμάτι του ΣΥΡΙΖΑ, όπως χαρακτηριστικά δήλωσε, αποφάσισε να ρίξει την κυβέρνηση.

«Εμείς την συμφωνία την κάναμε με πόνο ψυχής. Το κυρίαρχο ήταν να μην επιστρέψουμε πίσω, να μην αναβιώσουν τα «ζόμπι» και η οικογενειοκρατία.

Ή η χώρα θα γυρνούσε 50 χρόνια πίσω με τις απόψεις του Λαφαζάνη και θα επιστρέφαμε στη δραχμή ή θα την κρατούσαμε ψηλά, όπως κάναμε.
Οι ΑΝ.ΕΛ. είπαν «ναι» στη συμφωνία για την ασφάλεια της χώρας, για να μην συγκρουστούμε με την Ευρώπη» σημείωσε, διευκρινίζοντας πως δεν γνώριζαν τις συνέπειες και το σχέδιο Σόιμπλε.

Να αναφέρουμε πως τον κ. Μπέλτσιο, πλαισίωναν στη συνέντευξη τύπου ο Περιφερειάρχης των ΑΝ.ΕΛ. για τη Θεσσαλία κ. Χρόνης Αγορίτσα και το μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής Καρδίτσας κ. Βασίλης Κουκουμτζής.

SHARE