Ξεκινούν τα φιλικά για τον Α.Σ.Καρδίτσας

Ξεκινούν τα φιλικά για τον Α.Σ.Καρδίτσας

Ευχαριστίες του Α.Σ.Κ. για τη συμβολή του ειδικού καρδιολόγου κ.Σωκράτη Τσιγάρα

Ξεκινούν τα φιλικά για τον Α.Σ.Καρδίτσας

Συνεχίζεται με καθημερινές προπονήσεις, η προετοιμασία της ανδρικής ομάδας του Α.Σ.Καρδίτσας. Οι παίκτες του Χάρη Φόρου, ήδη μετρούν σχεδόν δυο εβδομάδες στο γήπεδο και σιγά-σιγά μπαίνουν οι βάσεις για τη δημιουργία της νέας ομάδας που θα πάρει μέρος στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Εκτός όμως από την αγωνιστική προετοιμασία, μεγάλη σημασία δίνεται και στην καλύτερη οργάνωση και λειτουργία του συλλόγου. Για το σκοπό αυτό, όλοι οι αθλητές της ανδρικής ομάδας υποβάλλονται σε καρδιολογικές εξετάσεις. Ο Α.Σ.Καρδίτσας εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες στον ιατρό ειδικό καρδιολόγο κ. Σωκράτη Τσιγάρα που ανέλαβε αφιλοκερδώς την εξέταση των αθλητών της ανδρικής ομάδας. Το ιατρείο του ιατρού κ.Τσιγάρα επισκέπτονται καθημερινά οι αθλητές του Α.Σ.Κ. και υποβάλλονται σε όλες τις απαραίτητες καρδιολογικές εξετάσεις.

Στα καθαρά αγωνιστικά, την Τετάρτη στις 18.30, ο Α.Σ.Κ. δίνει τον πρώτο του φιλικό αγώνα, στο κλειστό της Καρδίτσας με αντίπαλο το Γ.Σ. Σοφάδων. Επίσης, το Σάββατο στις 17.00 μ.μ. η ομάδα της πόλης μας θα υποδεχθεί σε νέο φιλικό αγώνα το Γ.Σ.Λάρισας. Τα δυο αυτά δυνατά φιλικά γίνονται στο πλαίσιο της προετοιμασίας της ομάδας, ενώ θα ακολουθήσουν από την επόμενη εβδομάδα, οι αγώνες του Θεσσαλικού Σούπερ Καπ, μιας νέας διοργάνωσης που δίνει τη δυνατότητα για την καλύτερη προετοιμασία των ομάδων της Θεσσαλίας που αγωνίζονται στις εθνικές κατηγορίες. Θυμίζουμε πως ο Α.Σ.Κ. για το Σούπερ Καπ αντιμετωπίζει κατά σειρά την Α.Ε.Λ. στην Καρδίτσα, το Γ.Σ.Λάρισας εκτός έδρας, τους Τιτάνες Παλαμά και τον Ερμή Αγιάς εντός και κλείνει τις υποχρεώσεις του για τη νέα διοργάνωση της ΕΣΚΑΘ, στο Βόλο κόντρα στη Μεταμόρφωση.

SHARE