«Νικηφόρο» το ψηφοδέλτιο της ΝΔ στην Καρδίτσα

«Νικηφόρο» το ψηφοδέλτιο της ΝΔ στην Καρδίτσα

Η  ΝΔ θα αναδειχθεί πρώτη δύναμη στις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου και θα αποτελέσει τον κορμό της νέας κυβέρνησης, υποστήριξαν οι υποψήφιοι Βουλευτές του κόμματος στη συνέντευξη τύπου.

«Νικηφόρο» το ψηφοδέλτιο της ΝΔ στην Καρδίτσα

Την πεποίθησή τους πως η  ΝΔ θα αναδειχθεί πρώτη δύναμη στις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου και θα αποτελέσει τον κορμό της νέας κυβέρνησης, η οποία  θα βγάλει τη χώρα από το αδιέξοδο που την οδήγησε η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝ.ΕΛ. , εξέφρασαν στη συνέντευξη τύπου που παραχώρησαν σήμερα το μεσημέρι στα γραφεία της ΝΟΔΕ,  οι υποψήφιοι βουλευτές του κόμματος στο Ν. Καρδίτσας.

Οι Κώστας Τσιάρας, Ασημίνα Σκόνδρα, Σπύρος Ταλιαδούρος, Γιώργος Αναγνωστόπουλος, Ορέστης Ψαχούλας και Σωτήρης Κουλοκτσής, κάλεσαν τους πολίτες σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση, να ψηφίσουν με τη λογική, για να πάει η Ελλάδα μπροστά.

Αρχικά, η Πρόεδρος της ΝΟΔΕ κα. Σοφία Τόλια παρουσίασε το ψηφοδέλτιο των εκλογών, το οποίο χαρακτήρισε ως «νικηφόρο» και ευχήθηκε στους υποψηφίους , αλλά και στο κόμμα πανελλαδικά, καλή επιτυχία.

Ακόμη δήλωσε πως τα στελέχη και οι φίλοι της ΝΔ δεν πρέπει να εφησυχάζουν, αλλά να συνεχίσουν τον αγώνα, πόρτα – πόρτα.

Ο κ. Τσιάρας

«Η ΝΔ έχει κρατήσει σταθερή πορεία και εγγυάται  τη συνέχεια του ευρώ και την παρουσία της, στην ευρωπαϊκή οικογένεια», τόνισε μεταξύ άλλων στη σύντομη τοποθέτησή του ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου κ. Κώστας Τσιάρας.

Ο ίδιος άσκησε σκληρή κριτική στην πολιτική που εφάρμοσε τους έξι τελευταίους μήνες ο Αλέξης Τσίπρας, λέγοντας πως έκανε στροφή 180 μοιρών.

«Πώς να εμπιστευτεί ο ελληνικός λαός έναν αρχηγό κόμματος, που άλλα υποσχέθηκε και άλλα έπραξε;» αναρωτήθηκε και συνέχισε λέγοντας πως όχι μόνο δεν έσκισε το μνημόνιο, όπως έλεγε, δεν κατήργησε τον ΕΝΦΙΑ, δεν μείωσε τη φορολογία στους πολίτες, αλλά υπέγραψε ένα μνημόνιο, με χειρότερους όρους από το παρελθόν.

Η κα. Σκόνδρα

Δριμύ κατηγορώ κατά του Αλέξη Τσίπρα, εξαπέλυσε η κα. Ασημίνα Σκόνδρα, υπογραμμίζοντας πως παρέλαβε σταθερότητα και σήμερα η χώρα βρίσκεται «αλυσοδεμένη» με τριετές σκληρό μνημόνιο.

«Υποσχόμαστε πως θα επαναφέρουμε τη χώρα σε τροχιά ανάπτυξης και στη σταθερότητα και θα ξεφύγουμε από τα δεινά της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝ.ΕΛ.» είπε κλείνοντας την τοποθέτησή της και αφού κάλεσε τους συμπολίτες να θυμηθούν και να συγκρίνουν πως ήταν πέρυσι τέτοια εποχή και πως είναι σήμερα.

Ο κ. Ταλιαδούρος

«Άμεσος στόχος της ΝΔ είναι να αποκαταστήσουμε την εμπιστοσύνη του ελληνικού λαού και να υπάρχει σταθερότητα στη χώρα» δήλωσε ο κ. Σπύρος Ταλιαδούρος, επισημαίνοντας πως απαιτείται ριζική αναδιάρθρωση της οικονομίας.

«Με τόλμη η Ελλάδα μπορεί να πάει μπροστά, με κυβέρνηση ευρωπαϊκού προσανατολισμού και με μεταρρυθμίσεις» υποστήριξε, καλώντας το λαό στις 20 Σεπτέμβρη να αποφασίσει με γνώμονα το συμφέρον του τόπου.

Ο κ. Αναγνωστόπουλος

Ο κ. Γιώργος Αναγνωστόπουλος εκτίμησε πως το αποτέλεσμα των εκλογών θα είναι νικηφόρο, και κάλεσε όλους τους Καρδιτσιώτες να εμπιστευθούν τη ΝΔ, καθώς είναι η μόνη παράταξη που μπορεί να εγγυηθεί τη σταθερότητα.

Ο κ. Ψαχούλας

Στη συνέχεια, ο κ. Ορέστης Ψαχούλας εξέφρασε την πεποίθησή του πως η ΝΔ θα φέρει την ομαλότητα στη χώρα και πως θα στηρίξει τον αγροτικό και επιχειρηματικό κόσμο, που πλήττονται από το μνημόνιο του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κ. Κουλοκτσής

Τέλος, ο κ. Σωτήρης Κουλοκτσής ζήτησε από τους πολίτες να πάνε στην κάλπη με τη λογική και όχι με θυμό. Επίσης, τους κάλεσε να σκεφθούν, πέρα από την αποτυχία του Αλ. Τσίπρα στη διαπραγμάτευση, πέρα από τα ψέματα και τις υποσχέσεις, τι έκανε η προηγούμενη κυβέρνηση στον τομέα της υγείας, της παιδείας, στον τουρισμό και κυρίως στον πρωτογενή τομέα.

Να αναφέρουμε πως στη συνέντευξη τύπου παραβρέθηκε ο Υπεύθυνος Τομεάρχης Καρδίτσας της ΝΔ κ. Φωτόπουλος και μέλη της ΝΟΔΕ.

ΝΔ-1

SHARE