Σε εγρήγορση βρίσκονται οι αγρότες της Θεσσαλίας

Σε εγρήγορση βρίσκονται οι αγρότες της Θεσσαλίας

Σε εγρήγορση βρίσκονται οι αγρότες της Θεσσαλίας

Προγραμματίζουν κινητοποιήσεις μετά το πρώτο 15νθημερο του Οκτώβρη

Σε εγρήγορση βρίσκονται οι αγρότες της Θεσσαλίας, προκειμένου να αποτρέψουν τη σφοδρή, αντιαγροτική επίθεση που εξαπολύεται με το 3ο μνημόνιο της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, το οποίο ψηφίστηκε στη Βουλή και από τη ΝΔ, το Ποτάμι και το ΠΑΣΟΚ.

Μετά τις 8.30 το βράδυ, στην αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του Δήμου Παλαμά, οι Ομοσπονδίες Αγροτικών Συλλόγων των νομών της Θεσσαλίας, πραγματοποίησαν πανθεσσαλική σύσκεψη και αποφάσισαν το πρώτο δεκαπενθήμερο του Οκτώβρη, να συναντηθούν με την πανελλήνια επιτροπή μπλόκων, προκειμένου να οργανώσουν από κοινού τις κινητοποιήσεις.

ΜΠΟΥΤΑΣ 1
Ο πρόεδρος της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Καρδίτσας κ. Βαγγέλης Μπούτας τόνισε πως η επίθεση εντάσσεται στο πλαίσιο της ΚΑΠ και της γενικότερης αντιαγροτικής – αντιλαϊκής πολιτικής της ΕΕ και των ελληνικών κυβερνήσεων, που στόχο έχει το ξεκλήρισμα της μικρομεσαίας αγροτιάς και τη συγκέντρωση της γης και της παραγωγής στα χέρια λίγων μεγαλοεπιχειρηματιών – καπιταλιστών.
Παρών στη σύσκεψη, ήταν ο Πρόεδρος της ΕΟΑΣ Λάρισας κ. Ρίζος Μαρούδας, εκπρόσωποι Ομοσπονδιών από τα Τρίκαλα, το Πήλιο, τα Φάρσαλα και πλήθος αγροτών.

SHARE