Εκτός ψηφοδελτίων του ΣΥΡΙΖΑ ο Αλέξης Μητρόπουλος

Εκτός ψηφοδελτίων του ΣΥΡΙΖΑ ο Αλέξης Μητρόπουλος

Εκτός ψηφοδελτίων του ΣΥΡΙΖΑ ο Αλέξης Μητρόπουλος

Δεν θα είναι υποψήφιος στις εκλογές ο Αλέξης Μητρόπουλος, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ. Όπως ανέφερε, θεωρεί τιμητική την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ να λάβει την τελευταία θέση του ψηφοδελτίου στην εκλογική περιφέρεια Αττικής, ωστόσο δεν μπορεί να την κάνει αποδεκτή.

«Αφού ο λαός με εξέλιξε πρώτο, πώς η ηγεσία με τοποθετεί τελευταίο;», διερωτήθηκε, διευκρίνισε ωστόσο ότι δεν θεωρεί τον εαυτό του αδικημένο.

«Η ηγεσία θα μπορούσε να καταλήξει σε αυτή τη θέση», ανέφερε και εξήγησε ότι δεν αρνείται την πρόταση από εγωισμό. «Θα αρκεστώ στη μη ανάμιξη μου στις επερχόμενες εκλογές», ανέφερε.

Νωρίτερα, η επιτροπή συγκρότησης των ψηφοδελτίων του ΣΥΡΙΖΑ, μετά από δύο συνεδριάσεις, αποφάσισε να εισηγηθεί στην Κ.Ε. του κόμματος να μην συμπεριληφθεί σε εκλόγιμη θέση στο ψηφοδέλτιο Αττικής ο Αλέξης Μητρόπουλος.

Η Επιτροπή συγκρότησης ψηφοδελτίων εισηγείται, μέχρι την πλήρη εκκαθάριση όσων θεμάτων βρίσκονται σε εκκρεμότητα και αφορούν τον κ. Μητρόπουλο, να υπάρξει η δυνατότητα να τοποθετηθεί ο κ. Μητρόπουλος στην τελευταία θέση εφόσον και ο ίδιος το επιθυμεί.

ΠΗΓΗwww.kathimerini.gr
SHARE