Πρόσκληση της ΕΠΣ Καρδίτσας στον Τελικό του Super Cup

Πρόσκληση της ΕΠΣ Καρδίτσας στον Τελικό του Super Cup

Με ανακοίνωση της η ΕΠΣ Καρδίτσας καλεί τον κόσμο του τοπικού ποδοσφαίρου να παρευρεθεί στον Τελικό του Κυπέλλου «ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ» (Super Cup), που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Στάδιο Καρδίτσας, μεταξύ του Πρωταθλητή Ατρόμητου Παλαμά και της Κυπελλούχου Α.Ε. Καρποχωρίου. Αναλυτικά η Ανακοίνωση:

Προσκαλούμε στον τελικό αγώνα ποδοσφαίρου για το Κύπελλο «ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ» που θα γίνει το Σάββατο 5/9/2015 και ώρα 5.15μμ στο Δημοτικό Στάδιο Καρδίτσας, τα Σωματεία μέλη μας, τους ποδοσφαιριστές, τους φιλάθλους, τους φίλους του ερασιτεχνικού αθλητισμού, όλους τους κατοίκους της πόλης και του Νομού.

Στον συγκεκριμένο αγώνα, που θα είναι μία γιορτή για το τοπικό μας ποδόσφαιρο, θα διαγωνισθούν οι ομάδες Α.Σ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ Παλαμά  ως πρωταθλητής Α΄ Ερασιτεχνικής κατηγορίας αγωνιστικής περιόδου 2014-2015 και Α.Ε. Καρποχωρίου ως Κυπελλούχος ΕΠΣ Καρδίτσας αγωνιστικής περιόδου 2014-2015.

Η τιμή του εισιτηρίου θα είναι 5 ευρώ.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη, για τις γυναίκες, τους μαθητές Γυμνασίων και Λυκείων, τους νέους και τους αθλητές κάτω των 18 ετών και για τους Διαιτητές της δύναμής μας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν την έναρξη του τελικού θα αγωνιστούν τα προπαιδικά τμήματα των Ακαδημιών Ηρακλή Παλαμά και Α.Σ Πλαστήρα Καρδίτσας.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος
ΜΑΝΩΛΗΣ ΠΑΛΑΣΚΑΣ

Ο Γεν. Γραμματέας
ΑΡΗΣ ΤΣΙΡΑΣ

SHARE