Ασημίνα Σκόνδρα: Ο λαός βάζει τέλος στις αριστερές παραισθήσεις

Ασημίνα Σκόνδρα: Ο λαός βάζει τέλος στις αριστερές παραισθήσεις

Ασημίνα Σκόνδρα: Ο λαός βάζει τέλος στις αριστερές παραισθήσεις

Έχει περάσει μόνο ένας χρόνος από τότε που ανακοίνωσε ο Τσίπρας,  στη Θεσσαλονίκη, το πολλά υποσχόμενο πρόγραμμά του.

Το «χιλιο-τραγουδισμένο» πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ, που δεν ήταν τίποτα άλλο από έναν παροξυσμό λαϊκισμού,  το οποίο  χρησιμοποιήθηκε ανάλογα, ώστε να εξαπατηθεί η ελληνική κοινωνία.

Εξασφάλισε βέβαια  τη νίκη του στις εκλογές του Ιανουαρίου, αλλά το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης, από θησαυρός αποδείχθηκε άνθρακας.

Αυτές τις ημέρες, ο κ. Τσίπρας, θα επιστρέψει στη ΔΕΘ και είναι βέβαιο ότι, με παραπανίσιο θράσος και χωρίς κανέναν ενδοιασμό, θα παρουσιάσει ένα καινούργιο παραμύθι.

Ο Ελληνικός λαός όμως, θα το πιστέψει;  Θα δικαιώσουν οι Ελληνίδες και οι Έλληνες , αυτούς που ισχυρίζονται, ότι μας αρέσουν τα ψέματα, οι κενές ατάκες και τα παραμύθια;

Ή , θα αποδείξουν, στις 20 Σεπτεμβρίου, ότι έμαθαν πια, πως τα ευχάριστα λόγια και οι κούφιες υποσχέσεις, είναι εκείνα που καταρρίπτονται πρώτα από τη σκληρή πραγματικότητα.

Και δυστυχώς, με λύπη πρέπει να παραδεχθούμε, ότι ο τόπος  μας , η χώρα μας, η Ελλάδα που όλοι αγαπάμε και καμαρώνουμε γι’ αυτή, έχει πέσει πολύ χαμηλά. Η αρχή  γι’ αυτό, μπορεί να ξεκίνησε πριν από χρόνια, ισορρόπησε όμως  στο τέλος του ’14, ώσπου ήρθε  η «πρώτη φορά Αριστερά», για να τη βουλιάξει  βίαια στον πάτο.

Ευτέλισε τη Δημοκρατία, ευτέλισε το Κοινοβούλιο, ευτέλισε τους θεσμούς, φρόντισε να χάσουμε κάθε σεβασμό και αξιοπιστία  παγκοσμίως, γίναμε ανέκδοτο, θέμα  σε χιουμοριστικές εκπομπές σε όλο τον κόσμο.

Αυτό, δεν μπορούμε να επιτρέψουμε να συνεχιστεί. Ο ΣΥΡΙΖΑ απέδειξε με τον καλύτερο τρόπο, ότι δεν ξέρει, δεν θέλει και δεν μπορεί να κυβερνήσει.

Ο κατακερματισμός που έγινε στο ίδιο του το κόμμα, οι αλληλοκατηγορίες  που εκτοξεύουν, φανερώνουν ότι ούτε μεταξύ τους δεν συμφωνούν, στο τι θέλουν, τι επιδιώκουν  και πού έχουν σκοπό να οδηγήσουν τη χώρα. Φανερώνουν  τη χαοτική κατάσταση που επικρατούσε στο ΣΥΡΙΖΑ και που πολύ εύκολα τη μετέφεραν και στην ελληνική κοινωνία.

Η κατάσταση που δημιούργησαν είναι πάρα πολύ άσχημη, σοβαρή και επικίνδυνη.

Τα ηνία της Ελλάδος, επιβάλλεται να τα πάρουν, πολιτικές δυνάμεις σοβαρές, με καθαρό λόγο, με αλήθειες, με σαφή Ευρωπαϊκό προσανατολισμό και σταθερή πορεία.

Η Νέα Δημοκρατία, η παράταξη που έχει αποδείξει ότι διαθέτει τα παραπάνω χαρακτηριστικά, οφείλει να παίξει το βασικό και κυρίαρχο ρόλο.

Να αναλάβει και πάλι την ευθύνη , να βάλει σε σειρά το χάος, που ο κ. Τσίπρας και η απίθανη παρέα του δημιούργησαν, να επαναφέρει την Ελλάδα σε τροχιά ανάπτυξης, να αποκαταστήσει την εμπιστοσύνη στην Ευρώπη, αλλά και στους Έλληνες πολίτες.

Η Νέα Δημοκρατία, ποτέ δεν φυγομάχησε. Ήταν και είναι παρούσα, το μόνο σοβαρό αντίβαρο απέναντι στους λαϊκιστές , στους ευκαιριακούς και στην όποια τυχοδιωκτική πολιτική.

Έτσι και τώρα, ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης και η Νέα Δημοκρατία, είναι έτοιμοι να αποτελέσουν τον ακρογωνιαίο λίθο, για να στηριχθεί η νέα Ελλάδα της δημιουργίας, της προόδου και της ανάπτυξης.

Αρκεί οι πολίτες, να δείξουν εμπράκτως, στις 20 Σεπτεμβρίου, ότι δεν θέλουν πια, άλλα παραμύθια. Ότι τέλος στις αριστερές παραισθήσεις.

Ότι είναι αποφασισμένοι, να συμβάλλουν στην αναγέννηση και την ανασυγκρότηση της πατρίδας μας.

Ότι θέλουν αλήθεια, σοβαρότητα και ευθύνη.

Ασημίνα Σκόνδρα
υπ. Βουλευτής Ν.Δ. Καρδίτσας