Την Μητρόπολη και το Φανάρι επισκέφτηκε ο υποψήφιος Βουλευτής Κώστας Τσιάρας

Την Μητρόπολη και το Φανάρι επισκέφτηκε ο υποψήφιος Βουλευτής Κώστας Τσιάρας

Την Μητρόπολη και το Φανάρι επισκέφτηκε ο υποψήφιος Βουλευτής Κώστας Τσιάρας

Την Μητρόπολη και το Φανάρι επισκέφτηκε την Παρασκευή 04 Σεπτεμβρίου, ο υποψήφιος Βουλευτής Καρδίτσας της Νέας Δημοκρατίας, κ. Κώστας Τσιάρας, μαζί με τους υπόλοιπους συνυποψήφιους του, εγκαινιάζοντας τις προεκλογικές περιοδείες και την επαφή με τους πολίτες, ενόψει των εκλογών της 20ης Σεπτεμβρίου.

Όπως τόνισε ο πρώην υφυπουργός Εξωτερικών: «Τον Ιανουάριο του 2015 ο ελληνικός λαός και μια μερίδα πολιτών δεν άκουσε τη Νέα Δημοκρατία, μετακινήθηκε πιστεύοντας τον πρώην Πρωθυπουργό και ένα μη κοστολογημένο πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης και τώρα ήρθε ένα μνημόνιο το οποίο είναι πολύ χειρότερο και επώδυνο από τα προηγούμενα». Και συνέχισε: «Αντίθετα η Νέα Δημοκρατία όλα αυτά τα χρόνια έχει δείξει ότι έχει δύο κύρια χαρακτηριστικά. Το πρώτο ότι πάντα κινείται με γνώμονα το συμφέρον των πολιτών, το συμφέρον της χώρας και πολλές φορές πλήρωσε και το ανάλογο πολιτικό κόστος. Η Νέα Δημοκρατία δεν πρόκειται να πλειοδοτήσει σε λαϊκισμό, σε υποσχέσεις και σε ψέματα, που θα είναι ωραία στα αυτιά των πολιτών, αλλά είναι σίγουρο ότι δεν πρόκειται να γίνουν, γιατί μπροστά μας έχουμε τρία δύσκολα χρόνια».

«Από την αρχή της κρίσης είχαμε και έχουμε ένα στόχο», υπογράμμισε ο υποψήφιος Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, «να οδηγήσουμε  τη χώρα με ασφάλεια και σταθερότητα μακριά από τα μνημόνια και τα ελλείμματα του παρελθόντος, που μας οδήγησαν εκεί. Να οδηγήσουμε την Ελλάδα σε ένα νέο μοντέλο ανάπτυξης, χωρίς το κομματικό κράτος και τον κρατικισμό, που έπνιξε τις δημιουργικές δυνάμεις του τόπου μας. Να ανακουφίσουμε τον ελληνικό λαό από τη δημοσιονομική προσαρμογή της χώρας. Φτάσαμε πολύ κοντά στον στόχο μας. Αλλά αυτή η διαδρομή κόπηκε απότομα τον Ιανουάριο του 2015, με την ανεύθυνη επιλογή των «τότε» αντιμνημονιακών Τσίπρα – Καμμένου να σύρουν την χώρα σε εκλογές». Ο κ. Τσιάρας κάλεσε τους πολίτες να συγκρίνουν, πως ήταν η οικονομία τον Ιανουάριο και σε τι κατάσταση είναι σήμερα μετά τους πειραματισμούς της «πρώτης» αριστερής κυβέρνησης, και με ωριμότητα ας επιλέξουν το αφήγημα της Νέας Δημοκρατίας για να οδηγήσουμε όλοι μαζί την Ελλάδα Μπροστά».

SONY DSC