Βαγγέλης Μπούτας: Ψήφο στο ΚΚΕ για να σταθεί όρθιος ο λαός

Βαγγέλης Μπούτας: Ψήφο στο ΚΚΕ για να σταθεί όρθιος ο λαός

Βαγγέλης Μπούτας: Ψήφο στο ΚΚΕ για να σταθεί όρθιος ο λαός

«Μόνο το ΚΚΕ μπορεί να βοηθήσει το λαό να σταθεί όρθιος» τόνισε στην ομιλία του, το βράδυ του Σαββάτου ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου του κόμματος στο νομό Βαγγέλης Μπούτας.

Ο ίδιος ζήτησε από τους μικρομεσαίους αγρότες, τους επαγγελματίες, τους αυτοαπασχολούμενους, τους ανέργους, τους συνταξιούχους και όλους όσοι πλήττονται από τα μνημόνια, να ψηφίσουν ΚΚΕ.

«Η ενίσχυση του ΚΚΕ στις επικείμενες εκλογές είναι η καλύτερη εγγύηση ότι ο λαός δεν θα είναι μόνος του την επόμενη μέρα απέναντι στην επιθετικότητα του κεφαλαίου και όποιας κυβέρνησης σχηματιστεί» δήλωσε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε:

«Είναι βέβαιο ότι από την επομένη κιόλας των εκλογών, με βάση τα χρονοδιαγράμματα του μνημονίου και τις «αξιολογήσεις», τα μέτρα και οι εκβιασμοί θα πέφτουν βροχή».

Ο κ. Μπούτας υπογράμμισε πως «μόνο το ΚΚΕ μπορεί να βοηθήσει το λαό να σταθεί όρθιος, ιδιαίτερα τώρα που όλα τα αστικά κόμματα δηλώνουν πως το πρόγραμμά τους είναι το τρίτο μνημόνιο», επισημαίνοντας πως:

«Μόνο με ένα ισχυρό ΚΚΕ μπορεί να αναδειχτεί ο λαός σε ισχυρή αντιπολίτευση, να δυναμώσει τις αντιστάσεις στην πολιτική που τον τσακίζει, να βαδίσει στο δρόμο της πραγματικής ανατροπής».

Να αναφέρουμε πως η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ, έγινε στο Παυσίλυπο, παράλληλα με τη διεξαγωγή του 41ου Φεστιβάλ ΚΝΕ – Οδηγητή.

ΚΚΕ-ΠΑΥΣΙΛΥΠΟ

ΚΚΕ- ΠΑΥΣΙΛΥΠΟ 1

SHARE