Το προφίλ των υποψηφίων βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ στον Ν. Καρδίτσας

Το προφίλ των υποψηφίων βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ στον Ν. Καρδίτσας

ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΝΙΚΗΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΡ

ΛΑΠΠΑΣ ΣΠΥΡΟΣ

Είναι δικηγόρος Καρδίτσας από το 1981 και ασκεί τη δικηγορία, διατηρώντας δικηγορικό γραφείο με συνεργάτες δικηγόρους και τη σύζυγό του Αλεξία Μπανάσιου. Διατέλεσε Δημοτικός Σύμβουλος την περίοδο 12986- 1990. Επίσης ήταν υποψήφιος Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγους και επί σειρά ετών Γραμματέας και Αναπληρωτής πρόεδρος. Ασχολείται ιδιαίτερα σαν νομικός με την ιατρική Αμέλεια για την οποία έχει δώσει σειρά ειδικών διαλέξεων στα μεγαλύτερα Νοσηλευτικά Ιδρύματα της χώρας. Στα φοιτητικά του χρόνια ήταν πρόεδρος των Θεσσαλών Φοιτητών, μέλος της ΕΚΟΝ ΡΗΓΑ ΦΕΡΑΙΟΥ και στη συνέχεια του ΚΚΕ ες. Εξελέγη Δημοτικός Σύμβουλος με την ΚΑΡΠΟΣ και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στις προηγούμενες εκλογές.

 

ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΝΙΚΗΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΡ

ΚΑΤΣΑΒΡΙΑ – ΣΙΩΡΟΠΟΥΛΟΥ ΣΟΥΛΑ

Γεννήθηκε ΤΟ 1959 στην Ανάβρα Καρδίτσας, Είναι παντρεμένη με τον Δημήτρη Σιωρόπουλο και μητέρα τριών παιδιών.
Έλαβε το πτυχίο της Σχολής Καλών Τεχνών «Academia di Belle Arti di Brera» – Τομέας Διακόσμησης, του Μιλάνου Ιταλίας, με επιπλέον σπουδές Αρχιτεκτονικού Σχεδιασμού – Διακόσμησης Εσωτερικών Χώρων, Στιλιστικής, Εμψύχωσης.
Εργάστηκε στην Ιταλία ως καθηγήτρια στο πρότυπο σχολείο «Μ. Montessori», ως σχεδιάστρια αρχαιολογικών ευρημάτων στο μουσείο «Castello Sfortzesco», ως εμψυχώτρια στο Κέντρο Πολιτισμού «Ν.Ε. Pecetta» του Δήμου Μιλάνου. Στην συνέχεια, εργάστηκε στην Καρδίτσα ως καθηγήτρια στην Σχολή Νηπιαγωγών και σε σχολεία της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, ως διευθυντικό στέλεχος στο Δήμο Καρδίτσας στους τομείς πολιτισμού, κοινωνικής πολιτικής και προώθησης του βιβλίου.
Εξελέγη Βουλευτής Καρδίτσας του ΣΥΡΙΖΑ τον Ιανουάριο 2015.
Συνέβαλε ουσιαστικά στη δημιουργία και λειτουργία του πρότυπου Δικτύου Παιδικών Βιβλιοθηκών Καρδίτσας. Διετέλεσε Δημοτική Σύμβουλος Δήμου Ταμασίου (2002-2006), υποψήφια Νομαρχιακή Σύμβουλος Καρδίτσας (2006), και Δημοτική Σύμβουλος Δήμου Σοφάδων από το 2014.

 

ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΝΙΚΗΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΡ

ΒΡΑΝΤΖΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ

Γεννήθηκε το 1972 στο Μουζάκι, είναι Υποψήφια Διδάκτορας Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στην Κτηνιατρική Σχολή Καρδίτσας και απόφοιτη της Κτηνιατρικής Σχολής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης
Από το 2001 έως σήμερα διατηρεί ιδιωτικό κτηνιατρείο στο Μουζάκι Καρδίτσας με κύριο αντικείμενο τα παραγωγικά Ζώα και από το 2014 είναι συνιδιοκτήτης κτηνοτροφικών μονάδων βιολογικής εκτροφής Μαύρου Ελληνικού χοίρου και βοοειδών βιολογικής εκτροφής Ελληνικής Βραχυκερατικής Φυλής.
Είναι Δημοτική Σύμβουλος του Δήμου Μουζακίου με το Συνδυασμό “Ενωτική Πρωτοβουλία”.
Μέλος της διοικούσας επιτροπής του ΓΕΩΤΕΕ (παράρτημα Θεσσαλίας), του Πανελλήνιου Κτηνιατρικού Συλλόγου, της Ελληνικής Κτηνιατρικής Εταιρίας και της Ελληνικής Εταιρίας Προστασίας Διάσωσης των Αυτόχθονων Φυλών Κατοικίδιων (Αγροτικών και Οικόσιτων Ζώων) – ΑΜΑΛΘΕΙΑ .

 

ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΝΙΚΗΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΡ

ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΗΛΙΑΣ

Γεννήθηκε στην Καρδίτσα το 1965 και από το 1987 ζει και εργάζομαι στην πόλη της Καρδίτσας ως Διευθυντής σε Ασφαλιστική Εταιρεία. Είναι παντρεμένος με την φαρμακοποιό Κανταρτζή Όρσουλα και έχει δυο παιδιά . Έχει διατελέσει δημοτικός σύμβουλος για δυο τετραετίες και Πρόεδρος του Αθλητικού Συλλόγου ΣΠΑΚ (Βόλεϊ).
Το 2012 ήταν αναπληρωματικός βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ
Εκλεγμένο μέλος από το 2000 στο Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Καρδίτσας και τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιείται από τη θέση του ΠΡΟΕΔΡΟΥ του Επιμελητηρίου.

 

Βρατζα

ΜΠΟΛΤΣΗ ΜΑΡΙΑ

Γεννήθηκε στη Γερμανία το 1964 από γονείς μετανάστες και είναι παντρεμένη με δύο παιδιά.
Δουλεύει ως υπάλληλος του Δήμου Καρδίτσας με σύμβαση αορίστου Χρόνου.
Έχει αναπτύξει πλούσια συνδικαλιστική δράση μιας και είναι Πρόεδρος καθαριστριών Πανθεσσαλικού Σωματίου Δημόσιου & Ιδιωτικού Τομέα, μέλος στη διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Καρδίτσας (ταμίας), Αντιπρόσωπος για την ΓΕΣΕΕ και μέλος της διοίκησης ΠΟΠ-ΟΤΑ.

 

Μπουγουλιας

ΜΠΟΥΓΟΥΛΙΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Γεννήθηκε το 1982 στην Καρδίτσα όπου και αποφοίτησε από το 4ο Ενιαίο Λύκειο. Είναι απόφοιτος της Σχολής Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του Ε.Μ.Π. και ακολούθησε την κατεύθυνση του προγραμματισμού.
Έχει εργαστεί ως προγραμματιστής και έχει αναπτύξει διαφόρων ειδών ηλεκτρονικές εφαρμογές. Σήμερα εργάζεται στην εταιρεία SeaSoft που κατασκευάζει και διανέμει ένα ERP για εταιρείες ναυτιλιακών δραστηριοτήτων και συνεργάζεται με μικρότερες και μεγαλύτερες ναυτιλιακές εταιρείες σε Ελλάδα και εξωτερικό.

SHARE